Barnvakt

Vi har det bara bra här i Stockholm. Umgås och leker med Elton, passar också på att ge Johanna avlastning en stund här och en stund där.
Vi knyckte Elton och promenerade till lekparken innan han skulle sova..
 
 
 
en annan gång skötte vi Elton en stund när vi var på en galleria och dess lekrum..
 
 
eller som nu ikväll då mamman och pappan är ute på middagsdate och bio.
 
Kramisen.
 

Höstlov

Vi har flygit ner till Stockholm för att tillbringa höstlovet tillsammans med Johanna, Erik och Elton. Innan vi åkte tog jag en selfie på oss.

Inte den mest klädsamma bilden som tagits på mig, men det bjuder jag på.

Kram.Regn

Det har regnat idag också och nu är all snö borta. :(
Jag gillar inte dessa väderomslag....regnandet borde vi ha gjort bort för länge sedan och om det nu ska snöa så vill jag inte ha slask och tö sen.
 
Jag och min syster har gjort fint på vår fars grav inför Alla Helgona helgen.
 
 
Kram.
 
 
 

Grubblar

Har för mycket i mitt huvud just nu för att kunna sortera ut några tankar och skriva något lättsamt och glatt här på bloggen.
 
 
Men en härlig promenad i regnet har det blivit idag.
 
Kram.
 
 
 
 

Min tur

Tack alla för uppvaktningen och gratulationerna jag fått idag på min födelsedag.
 
Jag har haft en bra dag, fast jag lyckades ha det väldigt stressigt runt middagstid då jag var "superwoman" ett tag.
Färgade marsipan, vispade grädde, hackade lök och kött, var läxhjälp, kokade pasta, stekte kött, var läxhjälp, pratade i telefon, förvandlade det stekta köttet till gryta och serverade middag, kastade i mig middag, diska bort grytor, vara läxhjälp, torka bord, kavla marsipan, lägga ihop tårtan, vara läxhjälp....puh! Liiite dålig planering av mig. ;)
Men tårtan blev god och kalasandet var trevligt. 
 
 
 
Kram.
 
 
 

Viktig uppgift;)

När jag hjälpt barnen och de gått iväg till skolan, lastade jag bilen med två stora kartonger och begav mig till Piteå. Varför då?
Jo, Jörgen fick en leverans med hyllskenor och byggmaterial i går, hemlevererat, som han behövde idag. Kruxet var att Jörgen har lite extra förstärkning och bygghjälp i sitt jobb och har därav inte sovit hemma och jag har ju inget viktigt inbokat så jag fick äran att leverera dessa kartonger till dom.
 
Sen körde jag raka spåret hemåt, fast lite längre än så. Jag körde till Skellefteå för en jobbintervju på af, en jobbchansen som de kallar det, fast jag kallar det för speeddating.
Det går till så att en arbetsgivare som har ett jobb att erbjuda kommer och berättar lite om vad de kräver av en anställd sen får man köa för en kort intervju. Mycket väntan blir det, fast med en ljudbok i örat gick timmarna ganska så fort för mig.
Jag tycker att intervjun gick bra så nu får vi se om hon vill träffa mig på en till intervju framledes.
 
 
Efter middagsmaten har jag suttit tillsammans med Pontus och fördjupat mig i molekyler, protoner, grundämnen och densitet. Läxförhör för honom i morgon.
 
Skippade promenad i kväll, men goa gåvän kom förbi och passade på att gratta mig med en mysig gosefilt så här lite i förskott.
Tack!
 
 
Jag känner så mycket pirr av glädje i mitt inre just nu, tacksam också.
 
Kram.
 
 
 

jobb på mitt vis

Den här dagen har jag fyllt med sysslor som att bädda säng, plocka i och ur diskmaskin, plockat i och ur tvättmaskin och vikt tvätt och kommit igång med målningen av Lisas stolar igen.
 
 
I morse blev jag inspirerad utav en bild på Facebook och kluddade ner några ugglor med olika uttryck...
 
   
 
 
Kram
 
 
 
 

Extra allt

På eftermiddagen var jag ute i skogen och gick med min gåvän och jag försökte ta ett vackert kort på träden som såg så fluffiga ut med snö på, blev dock inte så god skärpa på bilden.
 
 
När jag kom hem sen så gjorde jag iordning en pizzadeg och kokade tomatsås, hackade lök och skinka och rev ost. Sen blev resultatet en god pizza med extra allt på.
 
 
Först efter maten gick barnen ut i snön och byggde snögubbe och cyklade lite. De hade ju varit enklare att göra i dagsljus..;)
 
 
Kram.
 
 
 

Ett till

Jag kan inte låta bli att få berätta lite till om mitt fågelbord. Sen jag skrev i morse så har jag sett så många fler fåglar, faktiskt en domherre också.
 
Jag är nu uppe i minst sex olika arter som jag sett från mitt köksfönster.  (Pilfink, Grönfink, Bofink, Domherre, Talgoxe och Nötväcka.)
 
Här har ni en bild på nötväckan...
 
 
Kram.
 

Flest Talgoxar

Jag älskar mitt fågelbord! :)
 
Talgoxarna är de flitigaste besökarna, Pilfinken kommer därnäst, men idag fick matplatsen också besök utav en Bofink.
 
 
Som ni ser på den suddiga bilden så har det snöat i natt, glad känsla blir det hos mig då.
 
Kram.
 

Familjedag

Frukost och lunch intogs hemma innan vi åkte ner till stan. Behövde påbörja lite vinterkläder inköp, som täckbyxor och några handskar till de små.
När klockan närmade sig halv två åkte vi till syrran för att gratta Clara som har fyllt år för ett tag sedan.
 
Lagom sockerstinna lämnade vi sen Myntgatan för att se hockey tillsammans med svärmor och blev dessutom bjudna på supergod middag. ;)
 
 
Jag är så tacksam över hur allt i mitt liv håller på att falla på plats och att livets vagn äntligen har rätt riktning!
 
Spring inte genom livet så fort att du glömmer inte bara var du har varit,    
    utan vart du är på väg.
    Livet är inte bara ett lopp, 
    utan en resa som du ska smaka på varje steg längs vägen.
 
Kram.
 

Perspektiv

Jag är så glad över mitt "fågelmatsställningsinköp" och tror nog småfåglarna är det också för trafiken runt matbordet är väldigt intensiv stundvis. Det är trivsamt att stå vid min diskbänk och titta på dem.
 
 
När jag bloggar har jag oftast en känsla före mitt inlägg om vad jag vill skriva och berätta om, så då sätter jag dit rubriken först, för en del är det tvärtom.
 
Alla hamnar vi i någon sorts kris emellanåt i livet. Det kan vara när man genomgår en skiljsmässa, eller när någon vi gillar dör, eller när man förlorar sitt jobb, eller när ens barn har det jobbigt och så vidare.
 
En period i mitt liv "hopade" kriserna ihop sig och det var ganska många saker som hände runt mig, där en sak var speciellt jobbig, jag tänker inte gå in på några detaljer, men just den här gången är den jag vill syfta på med rubrikvalet. Den här krisen jag nämner skiljer sig åt från dom andra på det sättet att jag hade ingen att vända mig till just då, ingen självklar vän att tala med.
 
För när jag har haft mina kriser i livet så har jag löst de på lite olika sätt.
Förr i tiden så skrev jag sida upp och sida ner, som ett argt brev till den som min kris handlade om, men jag brände oftast upp dessa brev utan att någon annan än jag läst dom. Men syftet var att jag fick ur mig ord, ord som formulerade min känsla. 
Idag bloggar jag istället för att skriva brev fast det blir ju inte alls lika öppet men det fungerar ändå.
Men det som också har varit viktigt för mig är att få "lätta mitt hjärta" för någon vän ibland, för när man har fått säga orden högt och ältat dom så tappar krisen sin styrka ganska så snart. För mig i vart fall.
Det är som om man får ett annat perspektiv på krisen om man får bolla orden med någon annan.
 
 
Låt varje motgång ge dig styrka...
 
Jag känner en helt annan närvaro i livet nu än vad jag gjorde förr och känner att livets törnar och svackor har varit nödvändiga för att kunna våga vara jag. :)
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 

Frostigt

Jag älskar hösten och dess färgprakt, brukar påstå att det är min favorit årstid. Men nu har de flesta färggranna löv ramlat ned från träden och vi har haft ett par dagar med ordentlig morgonfrost, eller som min Emma sa härom veckan, -titta mamma, det är frossa ute! :)
 
Jag passade på att ta lite bilder på morgonen från trädgården som nu har bytt skepnad och är så vacker, fast på ett annat sätt än under sommaren.
 
 
Igår när jag var ner till stan så köpte jag en ställning som man kan hänga upp fågelmat i, något jag tänkt på i flera år, men som äntligen blev av efter lite inspiration och tips av min gåvän.
Jag köpte till två fröautomater som nu är fyllda med Hampafrö och Solrosfrö och vi väntar bara på att småfåglarna ska hitta dit.
Ska köpa till någon grej för att hänga upp någon talgboll och något man kan ha jordnötter i också, men det får vänta lite.
 
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helt andra planer

Direkt barnen gått iväg till skolan så var min tanke att vika tvätt framför morgonTV för jag hade lyckats samla på mig ett berg av ren ovikt tvätt. Men för att kunna lägga ren tvätt på rumsbordet behövde det torkas av från lite frukostsmulor, men för att kunna torka av rumsbordet och hitta trasan i köket så behövde jag diska bort gårdagens lämnade handdisk av kastruller...
 
När jag sent om sider kom igång med tvätten så ringde telefonen och vips lustigt struntade jag i tvätten och gjorde mig klar för en tripp till stan. Det var min goa gåvän som ringde och undrade om jag ville hänga med en sväng ner till stan och äta lunch bl.a. vilket jag givetvis ville.
 
 
Jag kom hem igen lagom till att börja med middagsmaten och sen vek jag undan tvätthögen. Nu är det hockey på TV och jag kan bara konstatera att dagen har varit så glad och härlig!
 
Kram.
 
 

Pinsamt

Jag fick ett telefonsamtal idag från Pontus glasögonbutik där hon i luren lite försiktigt undrade om jag glömt bort dom!?
-Åh, ja det har jag! .. blev mitt svar!
 
Vi bytte ut Pontus glas i hans båge för ett tag sedan och butiken skulle kolla upp ifall det var vår försäkring eller glasförsäljaren som skulle stå för kostnaden. När de sedan ringde och sa att det var vår försäkring som skulle stå för kostnaden och att de ville att jag skulle komma in och betala självrisken så sa jag att jag kommer. Men jag kom aldrig, för jag glömde bort det. Pinsamt!!
 
 
 
 
 
 
 Kram.
 

Första snön

I morse studsade Emma iväg till skolan och man hörde glada stojiga barn från skolområdet. Varför? Jo årets första snö dalade ner som stora fina "lapphanskar".
 
 
Kanske dags att ställa undan solstolarna och grillen nu!?
 
 
Idag stod Lisa för matlagningen och jag smet iväg till Ersmark för att köpa en BobbyCar till Elton, på uppdrag från Johanna. Hon hade köpt den via någon köp och säljsida.
 
 
250 kronor kan den väl absolut vara värd.
 
Kram.
 
 

Tänk om...

Budskapet på t-shirten är klockrent för mig! Jag bloggar, men är en helt vanlig tjej med alla de problemen som alla andra har och har aldrig försökt uttrycka mig som om jag vore bättre än eller mer än alla andra. Vill bara dela med mig om det som händer i mitt liv och jag är glad om någon vill läsa det jag skriver.

Så TACK för att jag får skriva av mig och TACK för att ni finns där och tar del av mina tankar.

 

Och är det så att ni tycker jag är FEL, så vänligen sluta läsa min blogg för er egen skull. Ni mår inte bra av att ifrågasätta mig och mina åsikter hela tiden och hitta saker att kritisera mig för.
 

 

Kram.

 

 
 

 

 


Kalasdag

Idag har vi samlats många runt fikabordet och firat att Pontus snart fyller tolv år.
 
 
Det är roligt att få träffas och surra bort en stund.
De som ville fick stanna på middag och äta chilin jag förberedde igår.
 
När sen de flesta åkt hem förutom mor och Ulf hjälpte jag mamma att klippa av lite kluvna toppar på sitt hår.
 
 
Fick också ett mail ikväll från Emmas fröken genom Infomentor, där hon skrivit ett brev och berättat om ett grupparbete som barnen fått göra. Barnen fick till uppgift att bygga en farkost som klarar av att frakta ett ägg från tredje våningen på skolan och att ägget ska vara helt då det landar.
 
 
Kul att hon delar med sig såhär om skolarbetet och barnens kreativa sida.
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 

Socker

Jag hittade dessa bilder på en annan blogg jag brukar läsa och knyckte dom.
(http://modernmom.se/susanne/socker-och-mosaikvernissage/#.VDo8NrkcSM8)
 
Tur att vi är mer upplysta idag än de var på den tiden dessa reklamaffischer tillverkades!?
 
Kram.
 
 

min dag

Var lite trött och slö i morse efter att jag hade hämtat Lisa mitt i natten och haft lite upphackad sömn. Men efter en långfrukost med familjen och en promenad med min gåvän så kickade jag igång.
 
Vi ska ha kalas för Pontus i morgon så då vill jag gärna bjuda på något hembakat och bullar har jag länge tänkt mig att baka. Idag blev det av, + lite till;) Bilderna får visa.
 
 
Avslutade med att slänga ihop en Chili för att ha morgondagens middag klar.
 
 
Kram.
 

Fina familjen

Johanna och hennes lilla familj har tagit fina höstbilder. Snart ses vi, jag längtar! <3
 
 
 
 
Kram.
 

fredagsmys

Oj helt plötsligt fullt upp, både med saker att göra och att utföra, men också i huvudet av snurriga tankar.
 
Jag och Jörgen har varit på en djupintervju på eftermiddagen och när vi kom hem därifrån hade Lisa, Pontus och Emma fixat mysig Tacomiddag.
Vårat fredagsmys får bli lite splittrat den här fredagen för Pontus har fotbollsavslutning på Edda och Jörgen skjutsar och jag ska vara privat chaufför till Lisa lite senare ikväll.
Men någon, av oss alla, sitter väl ändå nersjunken i soffan någon stund under kvällen och myser.
 
Kram.
 
 

mina dagar

Jag är så tacksam att jag har en gåvän som lockar med mig ut på en promenad då och då under veckan, för det blir lätt deppigt och trist att gå hemma och vara arbetslös.
Nu har jag haft några dagar där jag inte riktigt har orkat att sysselsätta mig med några krävande sysslor och genast sjunker man ner i en "gråare" känsla.
Idag har jag nog lite feber i kroppen också.
 
Tidigare i veckan var jag och Lisa ner till stan och fixade tapeter till hennes lägenhet och då gick vi runt på stan en stund sen.
Jag provade lite jackor och Lisa fotade...
 
   
 
Ni får gissa vilken jag köpte!? ;)
 
Kram.

Googlat

Jag tog på mig att sätta mig in i ordet Negers betydelse och dess historia. Jag har många gånger hamnat i den diskussionen att Neger är ett folkslag och har ett eget land.

Det vill jag här nedan motbevisa genom att hänvisa till texter tagna från Wikipedia.
Neger har alltså tidigare använts som ett samlingsnamn för att beskriva en person med mörk hudfärg.
 
Ordets betydelse:
Ordet förekommer i svenskan sedan 1680 och det kommer via det tyska, franska och spanska ordet av latinets "niger", som betyder svart.[6] I Svenska Akademiens ordlista från 2011 definieras ordet som: (kan uppfattas som nedsättande) person med mörk hy och afrikanskt ursprung

Historia:

Negrer var från början en allmän benämning på alla folkslag med svart hudfärg, men en indelning baserad på andra kännetecken än hudfärgen ledde på 1800-talet till att man från begreppet "neger" inte bara skilde dravidfolken i Deccan och alla malajer, utan även aboriginer (Australiens urbefolkning) och papuaner (på Nya Guinea).

Inte heller i Afrika ansågs vid denna tid alla mörkhyade folk höra till negrerna. De semitiska och hamitiska folken i Sahara, Abessinien och egyptiska Sudan liksom Khoisanfolken i Kaplandet och Pygméer skildes från negrerna. Semiter och hamiter ansågs tillhöra den europida rasen medan alla de svarta folken ansågs höra till den negroida rasen. Under vikingatiden var blåman[7] det vanligaste uttrycket för att på 1500-talet avlösas av morian.

Nutid:

Fram till 1980-talet, men även en tid därefter, var neger den dominerande termen för mörkhyade personer. Numera anses ordet neger, enligt Språkrådet, vara nedsättande[2]. Användning av ordet uppfattas ofta föråldrat och som ett negativt laddat uttryck.[8][9] Det kan bedömas som en förolämpning, och av somliga används det som ett invektiv.[10] Andra använder det fortfarande utifrån uppfattningen att det är ett värdeneutralt ord.[11]

 

Så jag vill sammanfatta det här inlägget med att jag står fast vid att det är onödigt att fortsätta envisas med att använda N-ordet när det numer anses vara kränkande.

 

Kram.
 

 

 

 

 

Dax att se framåt

Nej nu är det dags att vända blad från negativa energier och fokusera framåt!! Giv the Life a big smile!
 
Jag är så glad över gårdagen och mina vänner. Tack också för era underbara värdinnegåvor.
 
 
I afton kom min underbare make hem med rosor till mig och jag kan inget annat än att känna mig älskad! <3
 
 
Nu ska jag gå vidare och sluta älta, för idag har jag lärt mig ytterligare en sak. Nämligen att inte diskutera med någon som ställer motfrågor och aldrig kan ge ett svar på de frågor jag ställer....
 
Nu ska jag fokusera på att mata den vita vargen för den svarta vargen behöver inte få mer mat!!
 
Kram.
 
 

Fullt upp med spännande saker...

Fredagen innebar ett spännande besök utav folk från socialkontoret för ett familjesamtal angående hur vi kan gå vidare i processen om att kanske bli ett familjehem.
Det var ett roligt, spännande och intressant möte där vi fick mycket mer kött på benen i ämnet.
Mötet gav det resultatet att både vi och dom ville fortsätta proceduren med samtal för att kunna eller inte kunna ha ett samarbete i framtiden. Vi och dom jobbar alltså vidare i frågan. :)
 
 
 
Sen angående det här extremt infekterande ämnet, som ni flesta "mammatantenläsare" förstår att det är på ett djupare plan och långt mer komplext än jag vill utlämna och skriva om...
Men jag tycker fortfarande att det är så sorgligt att man är så envis och principfast om sin egen åsikt att man faktiskt inte ser hur fel man har, att man inte ser hur man trampar sina vänner så rejält på tårna!!
 
Jag förstår delvis att det handlar om korttänkthet och oförstånd och ett visst motto utav envishet, men att man är så oetisk mot sina medmänniskor är ändå för mig obegripligt. 
 
Över till något mycket roligare. Jag hade bjudit in några av mina fina tjejkompisar på en trerätters middag igår och det blev mycket lyckat. Jag är så glad över att få ha er i min närhet.
 
Jörgen och barnen åkte iväg på eftermiddagsbio, sen middag hos svärmor och massa familjemys där. Emma fick också sova över där i natt.
 
Vad bestod min trerättersmeny utav då?
 
Förrättens namn var - laxmousse på liten knäckebrödsbit.
 
 
Till huvudrätt blev det potatismuffins och älgstek.
 
 
...sen avrundade vi med kaffe och hallonparfait.
 
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 

fredagsmys

Kom ihåg att kramarna är så mycket viktigare att ge, än de negativa känslor du väljer att fokusera på!!
 
Kramisar i massor till dig som väljer att säga negativa saker ....men jag älskar er ändå!
 
Kramisen.

torsdag

Jag har målat, torkat fönster, hämtat barn i Byske och trillat köttbullar till middag.
 
 
Sen måste jag få skriva att jag blir så oerhört ledsen över vart den här debatten på sociala medier om Pippi och Chokladboll bär....men det är väl bara att kämpa på och upplysa och undervisa så kanske det ger sig till slut!?
 
Nej nu ska jag bära ut det färdigmålade bordet till ladan igen:)
 
 
Kram.
 
 
 

Dax att publicera, eller?

Tankar
 
Tänk om man bara kunde sluta att tjafsa om småsaker och vara lite storsint och inte så principfast om sina åsikter!? Tänk vad bra världen skulle vara om vi alla kunde respektera varandra och förstå att vi alla har samma värde oavsett ursprung, hudfärg eller tro!?
 
Tänk så onödigt att hålla fast vid att man måste få säga Negerboll för att man alltid gjort det och inte kan vara så storsint till sina medmänniskor och börja säga Chokladboll då när en del tar så illa upp!?
Varför ens orka att argumentera för att få fortsätta att använda detta så otroligt laddade N ord, när så många blir sårade!? Tänker att man är ganska så självisk och envis då man inte vill tänka om där...
 
Och usch och huva för de som säger att vi måste få "bevara Sverige svenskt!"
Vad menar man med svenskt, till att börja med?
Detta kan man ju diskutera i det oändliga, men...
Är det bara ursprungsbefolkningen, alltså samerna, som kan räknas som svenska?
Är den som är adopterad inte svensk?
Är den som har kommit hit för länge sedan, som välbehövlig arbetskraft, men född i ett annat land inte svensk?
 
Oftast är jag ganska feg då dessa diskussioner dyker upp ibland mina vänner och jag väljer oftast att säga att "jag vet för lite för att vilja diskutera detta".
Men trots min feghet och för lite kunskap så väljer jag att försöka förstå och sen blir mitt val att allas värde är lika!!
Är man gul, brun, vit eller svart ....nynnade jag redan i söndagsskolan om, tror sångfrasen slutade med "har Gud sagt" och andemeningen var att vi har samma värde.
 
Varför tar jag upp dessa stora frågor nu? Tja, jag tar upp dom som en symbolik, men jag vet inte om någon förstår vart jag vill komma!?
Men jag försöker säga att man ska lyssna på andras åsikter också och inte tjurigt hålla fast vid sina då den andre säger att den blir ledsen. Försök förstå den andres känslor också!? 
Våga lyssna och ta in varför en förändring kanske behövs!?
Vi måste absolut få ha olika åsikter och vi har all rätt i världen att få säga dom! Men jag tycker vi har skyldigheter också, skyldighet att lyssna på den som säger sig bli missförstådd och ledsen över din åsikt!
 
Det här skrev jag för ett tag sedan och väljer att publicera nu.
 
Kram.
 

Läkarbesök

I förrgår såg jag på TV4 och Malou efter tio, där hon bjudit in sin väninna som fick berätta om sin lungcancer och att det numer finns en ökning i lungcancerfall hos icke rökare.
Det trycktes på om utifall man hostat mer än en månad i sträck så ska man be om en lungröntgen, om och om igen i programmet. Nu förstår ni som känner mig och vet lite om Pontus situation att jag vaknade och min mammaoro fick mig att ringa barnkliniken och fråga vart Pontus stod i deras kösystem
 
När vi var på öra/näsa/hals så sa ju den läkaren att hon skulle skicka en remiss till barnkliniken för en vidare undersökning, men trots att den ej gick att finna så fick vi en tid idag kl 9.00, efter jag berättat om vår hosthistoria och min/vår oro.
 
Dagens läkarbesök resulterade hur som, i ett positivt besked och en medicinflaska som hopp om slut på den här hostan.
 
Vi fick träffa en läkare som lyssnade på min och Pontus uppfattning och våra tankar i den här långvariga kampen mot hostan och han hörde själv att det väste lite mer på ena lungan. Han beordrade en snabbsänka och en röntgen av lungorna och snabbt gick det att en sköterska hade stuckit Pontus i ett finger och gett honom en Piggelin som han kunde mumsa på då vi gick genom korridorerna till röntgen.
 
 
När vi kom upp till barnkliniken igen så träffade vi på den goa sköterskan som förklarade för Pontus om vad sänka är och hur man kan avläsa den. Pontus hade ingen sänka, alltså ingen infektion.
 
Strax efter det fick vi också det positiva beskedet att lungröntgen var utan anmärkning och att allt såg bra ut.
 
Jag, en lättad mamma skjutsade sen Pontus till skolan och lämnade honom där vid kvart i elva.
 
Men eftersom han inte hade med sig ryggsäck eller busskort lovade jag att hämta honom vid två då han slutade och vi åkte efter det och bytte ut ljusen hos pappa.
 
 
Jag har pratat mycket i telefon idag och med detta rännande fram och tillbaka till Byske, så har jag inte tagit i målarpenseln idag och det stressar mig lite.
 
Men jag har fixat middag och läst läxor och dessutom hunnit med en promenad. Det är för mig livskvalitet.
 
Kramisen.
 
 
 

RSS 2.0