Fullt upp med spännande saker...

Fredagen innebar ett spännande besök utav folk från socialkontoret för ett familjesamtal angående hur vi kan gå vidare i processen om att kanske bli ett familjehem.
Det var ett roligt, spännande och intressant möte där vi fick mycket mer kött på benen i ämnet.
Mötet gav det resultatet att både vi och dom ville fortsätta proceduren med samtal för att kunna eller inte kunna ha ett samarbete i framtiden. Vi och dom jobbar alltså vidare i frågan. :)
 
 
 
Sen angående det här extremt infekterande ämnet, som ni flesta "mammatantenläsare" förstår att det är på ett djupare plan och långt mer komplext än jag vill utlämna och skriva om...
Men jag tycker fortfarande att det är så sorgligt att man är så envis och principfast om sin egen åsikt att man faktiskt inte ser hur fel man har, att man inte ser hur man trampar sina vänner så rejält på tårna!!
 
Jag förstår delvis att det handlar om korttänkthet och oförstånd och ett visst motto utav envishet, men att man är så oetisk mot sina medmänniskor är ändå för mig obegripligt. 
 
Över till något mycket roligare. Jag hade bjudit in några av mina fina tjejkompisar på en trerätters middag igår och det blev mycket lyckat. Jag är så glad över att få ha er i min närhet.
 
Jörgen och barnen åkte iväg på eftermiddagsbio, sen middag hos svärmor och massa familjemys där. Emma fick också sova över där i natt.
 
Vad bestod min trerättersmeny utav då?
 
Förrättens namn var - laxmousse på liten knäckebrödsbit.
 
 
Till huvudrätt blev det potatismuffins och älgstek.
 
 
...sen avrundade vi med kaffe och hallonparfait.
 
 
Kram.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0