torsdag

Stressfaktorn har varit hög idag för mig på jobbet! Översvämmad av tidningar och tidningsreturer, strul med växelkassa, myntomatfix, inskolning av ny personal och flera telefonsamtal med helpdesk....Puhh.

Nu har middagen landat i magen, torktumlare och tvättmaskinen är tömda och åter fyllda, brasan och ljusen tända så nu kan jag nog börja slappna av lite....Kramisar.


onsdag

Den här dagen har jag inte suttit ned många minuter må jag säga. Skönt ändå att känna sig nyttig! Har tvättat och städat och torkat fönster och lagat mat och agerat hårfrisör och mamma.

Nu tittar vi på idol...jag, Lisa, Mikael och Maria. Jörgen är på föräldramöte. Ljusen är tända och mysfaktorn är hög....me like. ;)

Kramisar.

Stockholm, Stockholm gör mig glad...

Ville verkligen inte åka hem från Johanna och Erik igår! Skulle lätt ha kunnat stanna minst en vecka till, dels för att de verkligen skulle behöva mer hjälp och dels för att det är så underbart att få umgås med dom. Men, men nu går ju inte det....

Hur som haver har vi haft det intensivt och roligt där nere...Lisa har varit en underbar storasyster och "barnpassat" Pontus och Emma så vi andra har kunnat jobba.

Jag och Johanna började med att åka iväg och inhandla material till en platsbyggd garderob på lördagen, samt fixa lite med IKEA.

 

Jörgen och Erik byggde ihop stommarna till köksskåpen under tiden...

  

Men givetvis så jäklades det hela tiden...rörmockaren hade dragit avloppsrören för högt och elektrikern hade inte satt ut eluttag för fläkt och spis och diskmaskin......så allting tog extra lång tid hela tiden för det skulle fixas och trixas och kluras och inhandlas och så vidare...

Jag och Johanna började bygga skåpet samt springa runt med roller och pensel emmellanåt för att färdigmåla dörrkarmar och väggar.

 

På måndag så jobbade alla utom jag då..... Lisa passade Pontus och Emma och jag målade taket ett sista varv....Monica kom och hjälpte till också, sen följde jag och barnen med henne hem och blev bjudna på middag. Mums! :)

   

Sista dagen så hjälpte jag Erik att hänga fast alla stommar och lyfta in kylskåpet och micron och så där....men det känns så hemskt att lämna dom med en halvfärdig lägenhet som de måste flytta in i på torsdag.....

  

Så här trångt och mysigt hade vi det i lillettan.....

  

kramisar.


Trött..

Har ägnat denna dag till andra världskriget...en god bok kan man också säga..! Men jag tänker också väldigt mycket just nu....så jag tar paus från bloggandet tills jag kommer hem från Johannas kramar och sällskap....Life is life!!


förlåt

Förlåt Veronica!! Men min far ringde och bad mig ta hand om Ossie! Och det gör jag ju så gärna...men då jag lovade pappa....lovade att ta hand om hunden ...då tänkte jag ju inte att det innebär en promenad eller två!? Eftersom det var jag som lovade att ta hand om go hunden Ossie...och de andra familjevännerna tvekade om promenad så tog jag givetvis mitt ansvar! Så nu har jag gått en promenad ikväll ändå...Det känns bra! (Fast jag kommer att få "sota" för det sen)

I morgon ska min far besöka Onkologen i Umeå igen och sin läkare Marcus....Det far hoppas på är ju att slippa denna "helvetes" medicin...men om läkaren tycker det så äter han ju den.

Kärlek och omtanke kommer alltid först!!

Kramisarkänns hopplöst

Skulle så önska mer tålamod från alla håll och kanter i denna familj! Är det inte åttaåringen så är det sexåringen som tjurar och skriker, eller ännu värre jag som brister i kontrollen av mitt humör.

Jag är så less på denna situation. Är det någon go förälder som har några goda råd att ge?? Jag ser ju så glasklart hur jag/vi borde bete oss...men när jag inte får någon som helst respekt tillbaka.....då brister det bara.

Älskar så åttaåringen då det glimtar till där i ögonen och skrattgroparna kommer fram och det skojas och skämtas. Det finns ingen godare än han just då! Men inget ska ju vara så lätt och underbart jämt har jag förstått!? Dr Jekyl and mr Hyde...de finns då verkligen i vår familj!!


                                       

Nu håller vi tummarna

Emma har börjat klia sig på näsan och är en anings röd...förmodligen början på svinkoppor eller en herpesblåsa. Jag har skickat iväg Jörgen för att köpa motmedel så vi kanske hinner "mota Olle i grind"! Nu vill vi vara friska och fräscha då vi ska iväg till Stockholm, dessutom vill vi vara det ändå..friska och fräscha alltså!

kramisar.


måndag

Är nyss hemkommen från en promenad runt byn. Idag var det kära Lisa som drog ut mig och även Veronica. Härligt nöjd man känner sig.

Och vet ni vad? Nu är det bara fyra dagar kvar tills vi åker ned till Johanna och Erik! Yippi vad vi längtar...Pratade med henne i telefon, det går frammåt i lägenheten..nu målas det för fullt.

kramisar

Valdagen

Idag ska vi åka iväg och gratta Ulf som har fyllt 70 år. Men först ska vi stanna till i Ostvik för att lägga ned våra röster i en valurna. Spännande att se vem som vinner detta val....!?

Hoppas på ett regeringsbyte och hoppas på att inga konstiga små nya partier tar sig in i riksdagen...


älskar...

Älskar era kommentarer och era tankar och stöd...det behöver jag verkligen!! Goa vänner I LOVE YOU!!!

Hösten är här i naturen...hatar att inte kunna måla av eller ens kunna fotografera det jag ser och njuter av...Det är som med gardinerna..... att jag ser hur det faktiskt är men det går bara inte att få det som jag vill ha det och som jag ser det i min hjärna???

Hittade på en annan blogg...

Hittade en "berättelse" i en annan blogg som belyser varför det är så roligt att sitta i kassan på ICAtorget...

"En av köerna till kassan på ica torget blockerades idag av en rollator, och vid sidan om, vid tidningsstället, stod en gumma och bläddrade hej vilt i tidningarna. Jag frågade lite gulligt om hon stod i kön, varpå hon tittar på mig och börjar asgarva. Jag hann tänka att jag fått en vårta mitt i pannan som såg extremt rolig ut, men sedan klämmer hon fram;
- Näedå, gå före du. Jag har fullt schå med att försöka komma ihåg om jag läst den här tidningen eller inte, säger hon och vänder och vrider på senaste Se och hör.
- Näe, det är inte alltid så lätt, säger jag fnissande och smiter förbi rollatorn
- Äh, jag skyller på att jag är 93 år. Då får man glömma vilka tidningar man läst, förbaskade minne, säger hon och skrattar vidare.

Så glad, mysig och pigg vill jag också vara när jag är 93 bast! Lätt den coolaste tanten jag träffat!"

Man träffar på så många glada och sura och trevliga och otrevliga och äckliga och underbara och trevliga och udda och vanliga och ovanliga kunder i mitt yrke.....och det är såå härligt!


kramisar.

torsdag

Tillbaks till jobbet! Tanken var att Emma skulle vara på förskola och fritids...blev skola hos farmor istället! Tack underbara svärmor! Emma har ont idag märker jag..men hon klagar inte...borde jag tvinga i henne Alvedon eller inte? Tvång gillar jag inte, och själv är jag lagomt "skeptisk" att stoppa i mig mediciner! Näe hon ska själv få välja...men blir det för jobbigt så får det bli "suppar".

Älskar mitt jobb och mina tisdagar och torsdagar...då är det nämligen extra mycket man ska hinna med, veckotidningarna bland annat!  Stolt tant kan säga att vi är väldigt duktiga på tidningar på ICAtorget i Skellefteå. Jämför man supermarketbutiker är vi andra bäst i hela avlånga Sverige...jämför man i stan så kommer vi på andraplats där också...men oftast så ligger vi bland de tjugo bästa butikerna och säljställena i Sverige. Det är väl himla bra!?

Kramisar


Det brast...

Oj vad jag avskyr mig själv då tålamodet brister och onda sinnet rinner tilll! Fy mig elaka mammatant!!

Men nu ligger de i sina sängar i vart fall och vi har sagt förlåt....

tröttsamt...


bilder
Tack!

Det går ju riktigt bra för min sexåring och hennes nyckelben. Hon har inte alltför ont, trots att hon vägrar äta Alvedon. Det som är besvärligast är toabesöken, att dra upp eller ned byxorna och att torka sig...

Igår så önskade lillgumman att vi skulle få träffa farmor och Mikael och Maria, så vi gjorde en utflykt till stan. Så tusen tack för middagen Mikael och den goda kladdkakan. Tog någon bild men glömde kameran i deras köksfönster.:( Pontus glömde nog sin jacka också upptäckte vi i morse när han skulle till skolan, tur han har fler.

Kramisar

det jobbiga året är över...

Nu har det gått ett helt år sedan allt började!? Ja, började gå utför för mig...

Vad var det som hände och hur har det påverkat mig?

Influensa och ryggskott, så började det...

Min mamma som fick en Psykos...

Min äldsta som flyttar...först hem sen lååångt bort.

Svärfars hälsa sviktar...

Pappa får sitt cancerbesked....

Jag som slutar röka...

Kraftig viktuppgång...

Mitt besked om cellförändringar....

Men nu räcker det tycker jag! Nu har jag bestämt mig för att ta tag i mitt liv! Sluta snurra ner mig och deppa och sura och gnälla! Nu ska jag försöka ta lärdom av allt jag varit med om och skapa en förändring av mig själv och mitt liv - eller rättare sagt hur jag ser på mitt liv. Det är ju så här livet är. Men man kan faktiskt välja en annan väg än den jag valt. Nämligen den vägen där man lyfter fram det positiva och lägger tyngdpunkt på det istället för det tunga. För nu är jag less på att vara instängd i min "surpuppa", jag måste ta mig ut ur den....

Men trots alla prövningar har jag insett så många saker och lärt mig mycket på vägen..tror jag i vart fall!!?

Livet och meningen med livet, ja vad är meningen med livet? Men hur som haver....oavsett om mitt liv är meningslöst eller inte i det stora hela....Så i nuet...ÄR MITT LIV SÅ MYCKET VÄRT!! Så låt oss leva livet!!

Älskar er alla mina nära och kära! Ni som alltid finns och alltid har "funnits" där för mig!! Älskar också er goa vänner och arbetskamrater och cyberkamrater och andra kamrater och människor.......Tack för ert stöd i vart fall!!

Totalblottad!!? Njae...kanske!?? Men tack för ert stöd!!

Nu vädras det här i bloggen...fniss...


gardiner...

Blir inte som jag tänkt mig....frusterande!!

  Emma tror på mittenuppsättningen.

(Det som är så svårt är att fönsterna sitter så nära varandra - ska man se dom som två fönster eller ett?)

Kanske för rött också? Kan hända Emma får behålla Lisas ljungfärgade?

Jag gillar inte gardiner!!

Akuten

Min lilla Emma har haft otur idag, eller i afton. När Jörgen hämtade henne på fritids så berättade personalen att hon ramlat och hade ont i en axel. Nyckelbenet var blått och lite svullet så jag och Emma åkte till akuten för röntgen och koll.
Och mycket riktigt så har hon en fraktur på nyckelbenet. I tre veckor ska hon bära en slags rygg/axelsträckare tills benet har läkt, fast det räcker med att vara hemma några dagar...

Nu har jag bäddat ner en trött lillgumma i sängen....
I byggbranschen

Jo, ja lite mina små kanske.....

Bild nummer två är från morgonen och den höga dimman.....

lite trädgårdHar planterat en näva i afton, tusen tack Gunilla!

  

 


Jahapp...

Min make har varit sååå duktig och städat ut Mikael ur ladan....Som ni vet så har han ju flyttat men lite rester blir det ju alltid kvar!! Sen har han städat in Lisa!

Så nu har Lisa också lämnat vårat hus. Jag skulle ju egentligen vilja vara där med penseln.....men det får vara så länge. :)Kramisar.


mystiskt hål...

Mikael och Pontus skapade eller upptäckte ett hål när de spelade basket!  

Ett underjordiskt tomrum upptäcktes! Det är här vi tvättar bilen jämt och spolar vatten så det måste ju ha blivit någon underjordisk minering....

  

Sen fyllde vi igen hålet och spolade vatten...

  

min lilla prinsessa

Här sitter min lilla Emma och skriver en önskelista på filmer hon vill köpa..Hon kan alla bokstäver och skriver snabbt men läser inte än.....

Patetisk????

Har ofta retat min klurigt underfundiga dotter nummer två med ordet PATETISK!!

Efter googling....

 
Patetisk, adj.: (löjligt) känslosam, gripande. Ur latinets patos. Ansågs förr vara mer positivt laddat, som en fullvärdig synonym till finkänslig och etiskt medveten, eller gripande (som i Beethovens Pathetique). Numer nästan uteslutande = löjlig.tisdag

Har ansökt och fått beviljad ledighet!! Oj så högtidligt det där lät då!? Men jag vill så gärna kramas lite med min Johanna...samtidigt som jag förmodligen kan hjälpa till lite grand också!..?

Så här på höstkanten är det många medarbetare som drar vidare till nya äventyr eller skola och så där....och ledighet med kort varsel gillas väl inte alltid!? För det råder alltid lite lagomt med personal brist på höstkanten.

Hur som haver så är jag glad att få ledigt, eller byte och omflyttningar i mitt schema, så jag kan åka iväg!! Vi ses snart då min älskade förstfödda.....

Har haft fullt upp idag också¨på jobbet och så där...ny trevlig tjej har inskolats! Tror det blir kanonbra..välkommen till dig! I morgon på min ledigdag kommer nästa nya tjej, välkommen till dig också!

Mikael och Maria har varit här i afton, ringde och undrade om de fick hämta på fritids, självklart och roligt!

Efter middagen kom min otroligt fina granne över och drack kaffe med mig. Så kul!

Hon har också en helt otroligt fin "bäbis" på snart sju månader!! Som givetvis charmar alla.Men hur trevligt det än kan vara med gäster och sällskap och trevliga kunder och telefonsamtal av mamma och maken och så där....så kan jag verkligen uppskatta en stund för mig själv!!

Är det fler än jag som gillar och uppskattar lite lugn och ro..utan måsten och ljud..ibland så där emmellanåt??

Gillade verkligen mina tidiga morgonpromenader, som jag skapade tid till, för några år sedan!


En del gillar sällskap och kramar.

En del gillar musik och sällskap!

En del gillar ensamhet och tystnad.

Vem är du?

Tänk om det funkade..

”Ibland när jag duschar, tvättar jag kroppen med det sista hårshampot… I dag läste jag på flaskan:”För extra volym och mer fyllnad”… Shit!!! – Inte konstigt man har problem att kontrollera vikten!!!! Diskmedel härnäst. Där står det:”Tar bort även det svåraste fettet.”

Den är bara såå bra!!

hihihihi

LCHF

Jag tror det får bli min grej ett tag framöver..Jag har ju länge förespråkat att äta "nyttig" mat...jag menar mat utan transfetter och glutamat och dieselångad choklad! Nej mer naturlig mat bara.
 

Jag vet inte om det är bästa sättet för mig...men jag ska prova i vart fall.
 GI mat var ju min melodi för något/några år sedan och jag stormtrivdes med min vikt och mig själv.

Skillnaden mellan GI och LCHF är ju att man stannar i ketos hela tiden med LCHF och börjar aldrig om med kolhydrater som man gör med GI...

Fet mat, mycket proteiner, inga måsten om motion eller frukter eller mängder..alltså portionsstorlekar! Det enda man ska undvika är kolhydraterna - leta mat som har under 5 gram kolhydrater per 100 gram.

Mumsa riktigt smör och äta gräddiga såser. Njuta av goda ostar och goda grönsaker ovan jord. Hallon, grädde och nötter...Mums!


 Flippy Flippy Flippy  Flippy Blir att prova många nya recept och så där..spännande!

Jag tror det ska fungera för mig....Kramisar.


smiling


Dagen

Började dagen med att klippa klart gräsmattan....blev lite räfsning eftersom vi lånade grannens multiklipp.(Våran egen gräsklippare gick ju så lägligt sönder precis då man känner att man inte orkar med den utgiften!)

Efter räfsningen så klippte jag en gång till. Har också klippt ner vissa perenner och dessutom tömmt alla krukor och amplar och städat undan dessa. Det har både torkat bort och frysit bort....nu är det höststäd som gäller i min trädgård.

Har hunnit med att slappa och slöa i solstolen också....

Är just nu aldeles ensam i huset, de andra är på bio. Toy story 3.

Kramisar


LCHF


Läst många artiklar på datorn idag på temat vikt och hälsa....här kommer några korta strofer som berör mig.

¤ Övervikt handlar om mycket mer än kost och motion. Det handlar om känslor, stress, självkänsla, självförtroende och negativa tankar...

Vänd på tanken

fundera¤ Cancerceller förbränner helst socker och har svårt att förbränna fett. Friska celler gillar fett bättre som energikälla. Cancercellerna blir inte insulinresistenta utan de tar upp allt socker de får. LCHF-kost kan därför minska cancertillväxten.
Den kan också begränsa biverkningarna av cellgiftsbehandling. Den kan också begränsa muskelnedbrytningen vid cancer.


# Angående alla bantningssoppor... Cambridge och Herbalife anser sig lite finare och är svindyra. Vissa finns på Apoteket och anser sig därför som mer seriösa. Andra finns på Ica och Coop… men alla innehåller samma skräp. Bara marknadsföringen och priset som skiljer.

Modifast LCD Choklad…30 g kolhydrater/påse:

Glukossirap en av de enskilt största orsakerna till fetman i USA
mjölkprotein ok men omdiskuterat
skummjölkspulvern allt utom det nyttiga i mjölken….
kakaopulver bra!
kokosolja jättebra!
solrosolja Fullt av det hemska omega 6

 mineraler & vitaminer… som bara rinner rakt igeno tarmen och inte hinner tas upp av kroppen

Innehåller en fenylalaninkälla. Ok om du inte har PKU

En produkt som innehöll förvånansvärt lite skräp. Nej, den innehöll inte speciellt mycket gott heller. Troligtvis bara onödigt dyr.


 

Här är innehållsförteckningen för Allevos purjolökssoppa (110 kcal/påse, en kvinna ska äta 5 påsar dag och en man 6 påsar/dag för viktnedgång).

Ingredienser:
Skummjölkspulver fettfri mjölk men med mjölksocker
Sojaproteinisolat innehållande lite bensin
Havrefiber De mjuka fibrerna som vi vill ha
Ärtfiber – tror att detta är samma bra fibrer som ovan
Mjölkprotein ok
Rapsolja onödigt mycket omega 6
Cikoriarotfiber (inulin) kostfibrer – ok
Potatisarom - ja, det ska ju vara purjolöksoppa så det är väl ok att den är potatislös
Grönsaksarom – och de har inte hellr lovat grönsaker….
Modifierad majsstärkelse – snabbsocker….
Sojalecitin – mer bensin
Purjolök (1%) JA, där kom den utlovade purjolöken… Det nyttiga. Och hela 1% har de tryckt ner i soppan!
Smakförstärkare E 621 alltså GLUTAMAT!! – säg att de skojjar med mig. Glutamat som minskar mättnad, ökar aptit… i en bantningsprodukt.

Sen kommer  mineraler och vitaminer. Hoppar över dem… alla produkter är där jämförbara.
Kul är i alla fall att konstatera att de har använt det billiga magnesiumoxid som inte gör någon glad.

Börjar förstå varför jag har gått upp i vikt så mycket. All denna jojobantning och med mest skräpprodukter som hjälpmedel....hm inte bra...

angående LCHF..

¤ Vänd på tanken! Hur mycket kolhydrater kan jag äta? Det är ju det som är poängen. Du måste få bort kaloritänket. Det fungerar inte. Kroppen fungerar inte så. Men du kan inte behålla alla mackor och pasta och lägga på fullfeta produkter. Det går inte. Naturligtvis! Kolhydrater triggar ju insulin som är vårt stora FETTINLAGRANDE hormon. Vi måste minska på fettinlagringen INTE på fettet.
10 enkla knep för att komma igång!
1. Ät en 2-3 ägg till frukost och en handflata (med fingrar) stor mängd kött, fågel och fisk till lunch och en likadan till middag. Proteiner behövs för att du ska vara nyrenoverad och i tipp topp skick.
2. Ät ca ett halvkilo grönsaker ovan jord per dag. T ex blomkål, broccoli, paprika, tomat, gurka, vitkål, zuchini mm. Grönsaker ger folsyra och vattenlösliga fibrer.
3. Lök är en av de absolut nyttigste grönsaker så ät lök trots kolhydraterna….
4. Lägg till 1 dl fet gräddsås eller motsvarande till var måltid. Fett är gott och skapar mättnad!
5. Ät 2-4 måltider per dag. Känn efter vad som passar dig. Din kropp har svårt att ta upp all näring på bara en måltid. 
6. Ät 1 dl nötter per dag. Blandade av alla sorter för mineralernas skull. Speciellt magnesium och selen.
7. Vill du inte gå ner i vikt eller tränar mycket så ät rotfrukter, yoghurt och bär.
8. Rör dig. Mycket och ofta. Men vad du gör spelar inte så stor roll, bara du tycker om det
9. Är du stressad? Då har du för mycket kortisol i kroppen. Minska den nivån med motion, spikmatta eller avslappning.
10. Sugen på något gott? Ostar av alla sorter är ett kanonval. Några av oss kan även njuta av lite riktigt mörk choklad.

Förresten så fick jag brev från Kvinnokliniken och doktor Oscarsson...alla cellförändringar är borta!! Omprov på ett år.

Det var ju det bästa svar man kan få - Blev jag gladare för det? Näej...fast joo...fast det är och har varit en mycket jobbig upplevelse!!
Nu ser jag bara fram emot att bli helt läkt i underlivet så man blir som vanligt igen! (Är så less på dessa svagt blodfärgade gulbruna vattniga avslagsflytningar)

Vad tror ni om att gå in för LCHF diet då? Är det något för mig? Jo jag tror nog att det är det! Ska bara läsa mer om margariner och farliga fetter och smakförstärkare och annat onyttigt som finns i vår mat så jag blir mer avskräckt på att stoppa det i munnen.

Kramisar


fredag

Yippi!! Eller?? Vi som jobbar inom handels kan ju ha helg när som helst...
Men härligt besök har jag haft i afton/kväll...Min storson och svärdotter..me like!!

Önskar nu att kunna ta ledigt och boka en låååååååååångweeeeekend till Stockholm! Hjälpa mina stora "ungdomar"........Saknar er..

promenad

Min snälla granne drog med mig på promenad i afton..tack snälla!


Grattis

Idag fyller min lillebror år, stort GRATTIS till dig! Grattis till dig på jobbet som fyller år också.

Kramisar

inge kul

Mitt psyke är inte som det ska vara just nu...tycker att allting känns meningslöst och tråkigt. Funderar mycket på vad som är meningen med livet och så där. Jag har inga tankar på att avsluta mitt liv, verkligen inte!! Men varför lever vi egentligen? Vad är syftet? Önskar så att jag aldrig är så här djup och fundersam, men jag önskar alltför ofta att bara krypa ihop i fosterställning och strunta i alla måsten...trots att jag inte har mått så bra idag och ett bra tag tillbaka...så har jag ändå lyckats "städa skafferiet" idag och också avfrostat frysen!!

Min dag har alltså bestått av städning i min extremt låååångsamma takt, varvat med en sovstund och läsa bok och vara ute på nätet...

Mitt skafferi är utspritt i två överskåp och tre sektioner underlådor..... frysen och kylen är också städade!!

Tycker att jag har orkat väl mycket och önskar att jag vore typen som "gav upp" lite oftare...kunde ju ha valt att sova bort denna underbart soliga dag också! Som jag vet att andra gör!

Men allvarligt kära vänner där ute!? Hur många fler än jag tänker för mycket och handlar för litet?? Jag och min älskade mittendotter satt en gång och dryftade människans mening här på jorden. Vi kom fram till att människan är en parasit som inte har någon vettig uppgift!! Människan är verkligen jordens värsta fiende....eller? Har ni en annan åsikt?

Nu har jag ju valt livet! Jag älskar mina fem barn! VERKLIGEN ÄLSKAR OCH KÄNNER STOLTHET!! Men har då haft i huvedet i dag... att om jag har cancer!! Cancer i min kropp?? Cancer i min tarm?? Cancer i min livmoder?? Slutade jag röka i onödan?? NEJ VERKLIGEN INTE!! Vill uppleva mer....Mer av livet...barnbarn och äktenskap och framgångar och så vidare....Jag är ju bara jag som dom flesta andra!

Men jag önskar så att jag valde och inte tänkte och inte oroade mig så djupt som jag gör.....att jag var som alla andra!! Saknar och har alltid saknat att vara värt något!!

Blev mobbad både i klass fyra och i klass fem eftger att jag bytt skola och så där....det påverkar ju fortfarande vem jag är....

Har alltid ifrågasatt för mycket och tagit för stor plats!!

Men jag håller alltid mina nära och kära som de viktigaste här på jorden...

Önskar er alla verklig tur i ert liv!!

Kramisar...

ensam

Jaha då har man lämnat båda små barnen på skolan....och själv har jag min ledigdag. Känns konstigt att vara ledig utan barn hemma.

Tiden bara rusar iväg....tänk idag är det den första september redan. Snart jul....

 Nej, det blir nog bäst om jag sätter lite fart på hemmasysslorna och höststädningen så hinner jag inte känna av ensamheten så mycket! Ska bara dricka upp mitt kaffe först...

RSS 2.0