YES!

En dag fixad på jobbet! Och, yes med ett leende på läpparna faktiskt!  Kram.

Glad stolt!

Måste bara få dela med mig av kvällens underbara överraskning! :)
 
 
Nämligen att fina, fina Navid kom på besök tillsammans med sina goa föräldrar.
 
Tänk vad mycket kärlek det ligger bakom den gesten de gjorde i kväll!? Nämligen att åka enkom från stan för att ge oss en smakbit av Navids ett års tårta!?
 
 
Åh vad mycket det finns att glädja sig åt här i livet ändå!?
 
Kram.
 
 

Tung

I dag har jag varit en sväng till Åbyn för ett möte med mina syskon. Vi har tänkt om lite om val av Jurist som ska få hjälpa oss med både arvsskifte, försäljning och hela fadirittan.
Nu är alla papper ihopplockade för att överlämnas till den som kan det här.
 
Ett besök på graven blir det ju alltid då man passerar, måste som få säga hej.
 
 
 
I morgon ska jag försöka kravla mig ur mitt tungsinne och bita ihop! Jobb som gäller!
 
Kram.
 

Jag är van att livet är tufft!

Jag förstår precis att ni inte riktigt kan känna  och förstå vad jag upplever just nu! Men jag vill på något sätt försöka förklara att min personlighet också duger!?
 
Jag växte upp i ett fattigt arbetar hem där det fortfarande var vanligast att bara mannen arbetade och tjänade pengar. Kvinnorna stannade oftast hemma då barnen var små.
Min mamma arbetade inom vården och oftast natt på Gyn innan vi tre syskon kom till världen, sen tog hon hand om oss i några år.
Mitt minne är att mamma började om att jobba någonstans runt 1975 då jag var 9 år. Brorsan som är född 1971 fick vara hos dagmamma och jag och stora syster skulle själv äta frukost och ta oss till skolan i rätt tid.
 
Jag har några minnen av att vi försov oss och dagmammans man fick komma hem från sitt arbete för att rädda upp vår krissituation!?
 
Jag minns inte min uppväxt som direkt olycklig. Jag har många fina minnen, främst från jag och pappa tillsammans.
Pappa som spolade upp en skridskobana på tomten där i Frostkåge...sittandes bredvid min far då han tog rökpaus från krattandet av tomten...också där i Frostkåge.
Jag och min syster som gjorde bus och fick smisk...Ja faktiskt många lyckliga stunder och minnen där pappa går som en röd positiv tråd genom mina minnen!?
 
Sen flyttade vi och det skulle bli en nystart för familjen.
 
Men ärligt är det här som jag inser att livet är inte så enkelt alla gånger!?
 
Jag har en uppväxt där både mobbning, alkoholproblem, skiljsmässa och fattigdom är min vardag. Jag har lärt mig tidigt att vi ska vara tacksamma för de guldklimpar som finns i livet.
 
Jag har aldrig fått beröm genom min uppväxt att jag duger precis som jag är. Min uppväxt har så många minnen av hur jag ser mig själv som den underlägsna. Jag minns särskilt väl hur det var att börja i en ny klass i årskurs fem där hela jag skrek osäker, missanpassad och omodern tjej från landet!?
Det var ett tufft, tajt, tjejgäng som hade det senaste modet på kroppen och gick och tjuvrökte på rasterna som jag skulle försöka passa in hos...
 
Men trots min många gånger hårda uppväxt så blev jag en ganska stark tjej, en stark tjej som många gånger har haft en snuskig förmåga att se i genom allt falskt och vågat vara lite unik!?
 
Jag har inte nått mina framsteg på ICA genom att knuffa undan någon annan eller genom att jag har fjäskat mig till mina nuvarande arbetsuppgifter!? Jag har varit så tacksam för att någon har velat se min personlighet och våga uppskatta den jag är!?
Jag har varit så trygg i att jag har fått den här tjänsten som kassaansvarig genom utvaldhet och inte genom att skryta, bevisa och knuffa undan någon för att få den.
 
Ni är många genom åren som har beklagat sig hos mig och sagt att kom nu inte och säg.....för du fattar ingenting!? Du förstår inte vad det här betyder för mig!?
 
Men ni som tror att jag har glidit omkring på en räkmacka genom livet tycker jag snabbt ska glömma den tanken.
 
Jag har i hela mitt liv fått kämpa för att känna att jag duger!!
Jag har genomlevt skiljsmässor, fattigdom, mobbning, alkolism, våld och andra otrevligheter. Trots detta så känner jag oftast att jag duger, att jag är bra därför att jag kämpar och är ärlig och lojal.
 
Hur hårt livet än är ibland så är mina motton "att man ska vara mot andra som man själv vill bli behandlad", "kasta aldrig sten i glashus" och "vänd alltid andra kinden till!"
 
Men nu när jag tittar mig i spegeln så tänker jag ändå: Vad har jag nu gjort för fel? Varför duger jag inte nu? Hur kunde det bli så här?
 
Kram.
 
 

shopping

Jag gillar att vara vaken först här i huset och få mysa ner mig framför TV:n med en kopp kaffe i handen. Jag är den morgonsura typen, eller egentligen inte...mer den morgon tyste.
 
Så småningom då resten av huset vaknat och ätit, kom vi oss i väg ner till stan för lite planerad shopping till barnen.
 
 
Skönt att veta att nu finns allt klart inför vinter och snö.
 
Vi var också förbi Mikael en sväng för att prova sälja någon kakburk till honom. Pontus klass försöker nämligen samla i hop lite pengar till en avslutnings grej när de lämnar Drängsmarksskolan.
Han köpte FYRA burkar. Tack!
 
Åkte sen till Sjungande för att försöka sälja lite fler kakor och även där lyckades vi riktigt bra.
Klockan blev lite mer än vi tänkt oss så vi såg hockeyns första period där. Sen blev det inköp av Pizzor och färd hem i första pausen och se resten av matchen hemma i vår egen soffa.
 
Mycket jobb finns i tankarna och det är svårt att känna, "tjoho vad livet leker"!
 
Jag tror inte alls på horoskop men vågens text i fredagens NV kan gärna få stämma lite.
 
 
Kram.
 
 
 

Orättvisa

Tack alla goa omtänksamma vänner, ni värmer verkligen mitt sårade ego. Jag är fortfarande väldigt sårad och jobbar med att försöka hitta igen lite självkänsla.
 
 
Min kompetens får ruttna som höstlöven kommer att göra.....
 
Kram.
 
 
 

Sorgearbete..

Det som nu händer påminner väldigt mycket om när jag förlorade pappa. Skillnaden är att då var jag mer förberedd på förlusten och jag blev inte lika överaskad!
Den här förlusten är så mycket större på alla plan........
 
 
Det kändes ändå ganska bra när jag skrev inlägget om att värsta chocken har nog börjat gå över. Men sen kommer alla följd problem med att förlora ansvaret. Mina ögon är sällan helt torra...
 
 
Men tack till er alla som på något sätt tagit kontakt, det värmer min trasiga själ..
 
 
Jag har inte haft förmågan att klara av att gå till jobbet riktigt än, men siktar på att orka på måndag.
 
Kram.
 
 
 
 

Höst

Nu tror jag att den akuta chockfasen är över angående min jobbsituation. Livet går vidare och nu gäller det att välja rätt spår som jag får fokusera på.
 
Ska också sätta mig in i vad de nya arbetstiderna kommer att innebära för familjen och privatlivet. Hur vi måste omprioritera och fördela om tid och ekonomiska resurser för att få vardagen att fungera.
 
 
Ska strax åka och hälsa på pappa som skulle fyllt sjuttiosex år i dag, Sen ska jag njuta av de underbara höstfärgerna.
 
Kram.
 

Frustrerande!

Det som är mest jobbigt är att, hur jag än vrider och vänder på min situation, kan jag inget göra! Jag blir bara bortkastad som en förbrukningsvara. Jag förlorar allt!!
Ansvar, ansvarstillägg, bra arbetstider och bra arbetsuppgifter, allt plockar de av mig, utan chans till att jag kan påverka!
 
Bara för att jag inte passar till den nya rollen! Det KÄNNS, vill jag lova!
 
Kram.
 

sömnlös

Jag har inte kunnat sova i natt. Slumrade in ca tjugo minuter, mellan halv två och två, vaknade av värsta mardrömmen.
 
Tjurig, dum eller bara så förbaskat lojal!? Oavsett orsak kommer jag att åka in till jobbet snart, behöver verkligen prata med Johan och Therése en gång till.
Ska försöka klara av de sysslor som är dolt för kunden med mina gråtsvullna ögon, de andra uppgifterna får de fixa ersättare för....
Sen vill jag tacka alla som på något sätt vågat närma sig mig och gett sitt stöd, det värmer den där lilla omtanken.
 
 
Kram.

Krasch

Så kom då dagen då vi skulle få våra nya scheman! Efterlängtad men samtidigt gruvsam.
 
Jag började klockan sex i morse för att kunna vara med på morgon informationen vi skulle få om schema förändringarna och ändå hinna med mina arbetsuppgifter innan lunch.
Johan berättade lite kort om hur det grundläggande kommer att fungera på de olika avdelningarna och att de under dagen skulle kalla de mest berörda personerna för individuella samtal.
 
De började med att informera charken, frukten golvet och mejeriet om deras förändringar och allt efter som fick man höra lyckliga utrop från vissa om sina scheman och andra var ledsna och besvikna, precis som man kan förvänta sig med en schemaförändring.
Själv blev jag mer och mer orolig utefter dagen och när det var dags för eftermiddagsfika hade jag fortfarande inte blivit kallad, men hade vid det här laget insett att de gjorde ganska stora omflyttningar av personer kors och tvärs och att det nog skulle bli så för mig också.
 
Sen blev det äntligen? min tur att sätta mig framför Johan och Therése och få besked om mitt schema.
Jag satt nästan och smålog för mig själv när Johan harklade sig och pratade runt omkring och försökte på ett så smidigt sätt som möjligt delge mig att jag inte uppfyller de krav de vill ha hos sin nya kassaledare och om hur svårt det hade varit för dom att ta det beslutet.
Jag har absolut inte gjort något fel och skött mina nuvarande arbetsuppgifter med mycket väl godkänt resultat, det är bara det att jag är fel personlighet för rollen.
 
Då frågade jag om jag kunde få veta vem den nya kassaledaren är, men innan jag fick veta det så sa jag vem jag trodde de valt. Gissa om Johan och Therése blev förvånade att jag gissade rätt? Hur kunde jag veta det? Jo utifrån att jag visste att det var en av oss och vilka kriterier den personen skulle ha så var det solklart för mig. Jag har ganska bra personkännedom.
All lycka och framgång till dig kära arbetskamrat! Det är du värd och den här rollen passar dig.
 
Lycka till!
 
Men vad händer då med mig? Hur blir mitt schema? Vad får jag i stället? Blev ju följd frågor och nu tog Therése över och berättade att de hoppades jag skulle vilja vara den person som tar vid då kassaledare är ledig och sen fick jag se mitt nya schema. Här någonstans blev det för mycket känslor i svallning.....jag började gråta. Vi tittade igenom och pratade lite sen sa jag att jag skulle gå och bryta ihop för att sen bita ihop och så gick jag ut.
 
Jag får mestadels bara kassatimmar och känner att det är ett stort kliv bakåt i kompetens och meningsfyllda arbetsuppgifter.
Sämre arbetstider och dessutom mindre tid!? Får man göra så?
Nu kan jag aldrig åka buss och direkt stiger månadskostnaden med några tusen. (Parkerings kostnad + bensin.)
Är det vad en lojal medarbetare är värd?
 
Jag kraschade totalt och tårarna bara rinner och rinner och rinner. Men det har väl någon mening det här
också!?
 

Kram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonus

Det blev ju en riktigt fin höstdag i dag och jag kände att jag inte kunde låta bli att ta vara på den. Jag började med att rensa ogräs i grusgången, trots att det värker överallt i kroppen.
 
 
Sen kunde jag inte låta bli att gräva upp och flytta/glesa ut lite till i den ovala rabatten och rensa bort lite till ogräs där.
 
 
Sen fortsatte jag med gruset och dagens mål är uppfyllt...
 
 
Älskar hösten och dess färger, så jag älskar att titta ut från mitt köksfönster nu när jag diskar..
 
 
Kram.
 
 
 
 
 

21:a september

Regnet har fallit tungt hela dagen och på jobbet har kunderna tyckt att vi har tur vi som jobbat idag!? Undrar hur de tänker. Nåja man missar ju inte några soltimmar i vart fall.
 
Jag har rejält ont i kroppen efter det tunga trädgårds jobbet i onsdags + sviterna av fallet. Blåmärket har spridit sig och kroppen försöker läka. Ganska jobbigt att inse hur vänsterhänt jaq ändå är, trots att jag skriver med höger hand. Ont i lång och ringfinger, samt svårt att greppa ordentligt.
 
 
När jag kom hem påbörjade jag matlagning och helgstädning, samt fotade lite i trädgården. Den vita finska rosenbusken har blommat om, samtidigt som en del kvistar har börjat med höst färger.
 
   
 
I går kväll bokade jag flyg ner till Johanna i slutet av oktober och när jag tog ledigt om det på jobbet, passade jag på att lägga in om semesterledigt till jul också. Om allt blir som vi tänkt oss så ska vi åka ner med hela familjen och fira julhelgen i Stockholm, dock firar vi julafton här hemma.
 
Men nu närmast ser jag fram emot en liten husmors semester i oktober.
 
Nu ska jag vila och helgmysa.
 
Kram.
 
 
 

En liten olycka

Precis så här halkade jag på jobbet idag, fast med böjda armar. Det har ju regnat i natt och jag hade väl blöta skor och halkade i trapphuset när jag kom från bussen på morgonen.
Jag slog i ena underarmen rejält samt landade hårt på bröstryggen, nästan så luften gick ur mig.
Min första tanke då jag låg där var att nu är det väl min tur att spräcka en kota eller två i ryggen, men jag tror det har gått bra.
 
Jag har ett rejält blåmärke på underarmen och lite svårt att greppa saker ordentligt med vänsterhanden. Gissar att någon nerv fick sig en känga.
Men jag lever ju, hade kunnat sluta värre.
 
 
Kramisen.
 

ledig onsdag

Ledig från avlönat jobb, men definitivt inte utan jobb! Så vill jag nog sammanfatta min dag.
 
Jag klev upp vid sju och hjälpte till med att få iväg barnen till skolan. Pontus hade nog tänkt få stanna hemma från skolan, men det klargjorde vi rätt tidigt i hans hostande, suckande och surande ritual, att det är bara feber som är giltig anledning till att få vara hemma!
 
Tittade en stund på morgon TV och lekte med min telefon, innan jag skyndade mig ut för att hinna klippa gräset innan ev. nederbörd.
Nu började det aldrig regna och jag klippte häcken klart, rensade bort lite ogräs runt huset, tömde ut amplarna från sommarblommor och stökade på.
Det är fortfarande så fint i rabatterna med blommande rosor, tagetes och dahlior.
 
 
 
 
Inget regn kom och jag bestämde mig sen för att städa upp i den ovala rabatten. Kan bara tycka att någon borde varna för vissa växters rötter! Jag har klippt ner Humlen och sen så bestämde jag mig också faktiskt för att ta bort den. Vilket helvete! Rötterna slingrade sig iväg överallt i rabatten och grävde minst ner sig 30 cm i jorden. Risk för att den kommer tillbaka finns, men jag har verkligen kämpat för att bli av med den.
Jag grävde upp de växter jag ville ha kvar medans jag sanerade bort alla Humlerötter, sen planterade jag tillbaka dem.
 
 
Nu är jag klar, men fruktansvärt slut! Jag har varit ute hela dagen med endast frukost i magen, sen in för att laga middag till familjen. Ut för att avsluta, sen in och plocka ur diskmaskinen, duscha, blogga och inta soffan. För det kan jag nog påstå att jag förtjänar i dag!
 
 
Kramisen.
 
 
 
 

Test

Jag har inte så mycket att skriva om, tänkte bara kolla om mina blogginställningar är bättre i dag. Sen blir det en helkväll i TV-soffan.
 
Kram.

Blogg.se

Någonting är fel med inställningarna på min blogg. Det fungerar inte som det ska med att dela upp texten i stycken och att få bilden placerad där jag vill ha den. Nåja det går väl att förstå vad jag ville säga ändå!? Kram.

Äntligen!?

I dag bad vi som är avdelningsansvariga om att få ha ett möte med Johan och Therése, ett möte om schemat som tagit orimligt lång tid. Lång tid och dålig information om varför det dröjer så lång tid. Det blev ett möte på eftermiddagen som var kort, bra och informativt. Efter mötet kom den här lappen upp.
 
 
  
 
Det som också kom fram var att vi får Cashguard installerat under V.40 och att det är en av anledningarna till att schemat dröjt.  
 
Att vi får Cashguard innebär också att vi nu är där att mina arbetsuppgifter förändras.  Jag hade ju bestämt mig för att inte grubbla så mycket om min tjänst och om jag får vara kvar när arbetsuppgifterna förändras...jag kan bara meddela att det fungerar inte! Tusen olika vinklar av olika scenarion dyker upp i mitt huvud och den osäkra Annica kommer verkligen fram nu. Hur kommer mitt schema att se ut? Hur stora förändringar på mina tider blir det? Arbetsuppgifterna? Jag är riktigt orolig fast jag inte ska...  
 
Efter jobbet var jag och Jörgen på utvecklingssamtal med Emma, sen på föräldramöte för hela skolan.  Nu är jag helt slut och ska gå i säng för att försöka få sova några timmar. 
 
Kram.

Kanske den sista

Vilket kanonväder vi haft hela Augusti och september. Jag kom igång lite väl sent med allting och hoppas det ska få vara frostfritt länge till. Jag har flyttat om lite växter i dag och planterat dem på kullen, sen köpt några nya på höstmarknaden här i byn som jag också planterat men i den ovala rabatten.
 
Efter fotbollsmatchen fick jag ner alla lökar i jorden innan det blev mörkt.
 
 
Kram.
 
 

Fjortonde september

Ledig lördag med strålande väder och jag har njutit av dagen. Började med att slappa och se morgon tv på fyran, sen blev det att slänga ihop en långpannekaka till Pontus fotbollsmatch som är i morgon.
 
Barnen ville "göra" någonting i dag och tillslut föll valet på att bada. Jag badar inte så gärna och följde med ner till stan för att sen smita till Rydlinge och Granngården för lite trädgårds shopping.
 
Köpte mig en liten buske som ska bli 70 cm hög, en Berberis. Får en sådan underbar höstfärg. Det var herr Rydlinge själv som expedierade mig och jag passade på att fråga om vad man gör åt ogräs i grusgången!? Grovsalt var hans svar. Trädgårdsättika då? Nej, fanns inget bevis för något hållbart resultat med ättika. Rydlinge hänvisade mig till Granngården för inköp av grovsalt och jag körde direkt dit för att hinna innan de stängde.
Sen åkte jag till Solbacken och handlade lite lökar..
 
 
SAIK vann också sin första SHL match mot Frölunda med 3-2. Snyggt och spännande.
 
Kramis.
 
 

misslyckas

Jag skrev nyss ett inlägg som bara försvann...börja om från början...
 
Den här fredagen har jag jobbat hårt för att städa upp och utföra mina sysslor på jobbet efter två ofrivilligt lediga dagar...
Håkan från Tidsam kom förbi och hjälpte mig att lösa bilage problemet i kassan. Sen satte han också upp en ny ljusramp över veckotidningarna som kan hjälpa mig att gå från näst bästa ICA Supermarketbutiken, till den bästa...
 
 
Efter middagen hemma tittade jag till pappas grav innan jag begav mig till Magnus i Åbyn för att leta kvitton...
 
 
I går var en sån där dag då jag hann mer än jag räknade med....städade, torkade, kokade och fixade...
 
 
 
Kram.
 
 
 
 

Trött..

Jag är lite trött idag och frustrerad över att jag aldrig lyckas med att sova ut på morgonen. Jag jobbade ju kväll i går så jag kom mig i säng mycket senare än vanligt, men that´s Life!
 
Jag gillar att jobba kväll och plocka upp varor ur kartonger och fylla på i hyllorna och göra fint. Påminner lite om min ogräsrensning, resultatet av att allt är i ordning  tillfredsställer mig på något sätt.
 
 
Just nu kämpar jag med att få ordning på vårat sovrum. Har renbäddat och dammtorkat och ska strax ge mig på allt glas därinne, fönstrerna och spegelväggen ska torkas av.
 
Jag hade egentligen tänkt smita undan dagens städning, för att träffa en kompis och äta lunch på stan, men sjukdom kom emellan.
 
Kram.
 

Full sysselsättning

Mitt humör har inte varit det riktigt bästa de sista dagarna, därför har jag dragit ner på bloggandet. Blir så stor risk för att jag skriver inlägg som blir väl ärliga och bittra då...
 
Jag jobbar min "sista" dag av "de sju" i kväll.
Nu när Jörgen har lite svårt med att böja sig och har ganska så ont i sin trasiga rygg, blir det ju mer jobb kvar till mig här hemma, jag har försökt fixa lite ute med gräsklippning och det eviga grusgångs renset.
 
 
Idag började jag morgonen med att åka till Åsa och få mitt hår klippt. Efter det gick jag in på ICA för inköp av höstblommor och sen åkte jag och planterade dom på pappas grav.
 
De blommor som satt där var delvis så frostkänsliga och deras tid börjar vara över. Jag blev nöjd över resultatet. Enkelt men fint!
 
 
 
Kram.
 
 
 
 
 

Jobbdagar

Jag är inne på arbetsdag 4 av sju på raken i morgon...

Orkade sen hämta lite sten efter jobbet idag och bygga en liten mur till på kullen.

 

Kram


jobbet

Åh vill veta hur de nya scheman ska se ut! Men det är många som helt plötsligt ska sluta och gå vidare på nya uppdrag och då ändras ju förutsättningarna för schemat lite grand...
 
Nåja en annan sak löste sig äntligen idag och det känns så skönt att allt stämmer igen.
 
Privat så gick jag direkt efter jobb till banken och juristen för att påbörja arvsskifte. Det är mycket om fastigheten som måste fixas, papper som ska letas och nya blanketter som ska fyllas i....jag som trodde allt var klart!?
 
 
Kram
 

sjukdom i vårt hus

Jag har varit ledig idag och "vabbade" i går. Pontus har feber och en hosta från Hell...fast i dag är tempen under 38 grader.
Jörgen har sovit i Kiruna och suttit många mil i bil...har sjukskrivet sig ett tag för att vila trasig rygg! Doktorn pratar om tre månader innan skadan är läkt. Jörgen har ramlat bakåt och satt sig hårt ner på rumpan. Resultatet blev en kotkompression.
 
Jag kokade en supergod stark soppa i tisdags Kickis Hälsosoppa.Tänkte äta den här framöver, när jag har mina faste dagar. Försöker nämligen följa 5:2 dieten.
 
 
 
Jag har också pratat med Johanna och nu har de hittat sig ett radhus. Ett nytt renoveringsobjekt..;) Kanske det blir för Jörgen att bygga kök igen!?
Hon mår fortfarande bra i sin graviditet och har i dagarna fastställt blodgruppen till B rh+, en ovanlig blodgrupp. Dessutom har hon inga antikroppar i sitt blod mot Röda hund, vilket innebär en extra spruta i samband med förlossning. Hon som är så stickrädd!
 
Jag hoppas verkligen att jag får, även detta år, åka ner till Stockholm i födelsepresent.
 
Kram.

Motivation och sjukdom

Lagom trött Annica pressade sig ur sängen i morse, trots att allt jag ville var att somna om. Men "moroten" om att jag skulle bara jobba en kort stund och åka hem och ta hand om sjuka barn sen, gjorde att jag kravlade mig ur sängen och tog mig iväg till jobbet.
Mycket att fixa med mitt jobb så här dagen efter inventering. Dagskassor och växelkassor, bankomat och förbrukningsmaterial och lotter, ska kollas upp och räknas in i inventeringen...
Blev dock väldigt besviken då Jörgen ringde och sa att han inte skulle jobba och att det blev vårdcentralen på em. för honom så han tog VABBEN. (Vård av barn.)
 
Konstigt vad motivation och inställning kan göra med ens hjärna..!? Jag programmerade om och ställde in mig på heldag jobb då och det gick ju bra!
 
Blev inte riktigt full dag för mig ändå, eftersom doktorn i Byske skickade Jörgen vidare på röntgenundersökning i stan och feberkille ville helst ha mamma eller pappa hos sig.
 
Kotkompression, men inte diskbrock, blev Jörgens diagnos.
Jag VABBAR i morgon och Jörgen åker till Kiruna för övernattning.
 
Kram.

soft dag och inventering

Jag har mest degat och jäst hela dagen förutom en timmes ogräsrensning och lite matlagning.
 
Vi var ner en sväng till stan med barnen för att inhandla gympadojor och inneskor.
 
Efter middagen åkte jag och Lisa ner till stan igen, för att medverka på inventeringen på jobbet. Nu ska jag skynda mig i säng och sova en liten stund.
 
Kram.

RSS 2.0