tisdag

Har pratat med pappsen i telefon för att höra efter hur han mår och om det har framkommit något nytt efter Onkologbesöket i Umeå igår.

 
Besöket gick bra tyckte pappa om man bortser från att det tog lång tid. Det togs prover och det gjordes någon form av röntgen på njurarna med kontrast och idag ringde Marcus för att meddela att det såg bra ut och att om fjorton dagar ca så skulle dom ses igen för att pappa ska få en ny medicin.
Morfindosen har också höjts från tjugofem till trettio eftersom midjan fortfarande smärtar vid böjningar.(I och ur sängen bl a.)

Jag har fått jobba måndag och tisdag men Jörgen har VAB:at igår med Emma och idag med båda. Den här gången är det ont i magen och huvudvärk som gäller som diagnos.


I sovrummet går det sakta men säkert framåt och imorgon blir det nog att stryka och hänga in lite kläder och sängkläder.
Tapeterna och golvmattan beställde jag i måndags på Färg & tapet och de ska finnas att hämta ut på eftermiddagen i morgon. Torsdagen ska jag förmodligen vika av för tapetsering.
Kram.

måndag

Idag fick jag glädjas över att jag kom i en storlek mindre på jobbarbyxorna. En sådan där liten härlig peppkänsla på vägen.
Sen jag slutade röka har jag nämligen bytt upp mig i storlek tre gånger! Så först när jag får byta en gång till känner jag mig någorlunda nöjd...


Det är bara att kämpa på! ;)

Kramisar.


Det luktar gott.

Hela huset luktar gott av middagen som maken tillagade. Laxpytt.För mig gällde mitt beprövade knep, nämligen att lukta och låtsas att man äter. Man visueliserar att man äter så man ändå tillfredsställer hjärnan. Det fungerar för mig...tror jag...

Sen kan jag berätta att jag är ordentligt less på röran och röriga ytor som stör mitt synfält allt som oftast nu på grund av sovrumsombyggnaden.

Kläder i kassar och saker som är där de inte ska vara....

  

och andra röriga ställen...           

Jag måste ta mig i kragen och beställa golv och tapeter så var sak får sin plats snart.

Kram.

Grubblar

Gårdagskvällen tillbringade jag i soffan ihopmysen med en vattenflaska och ett gäng ungar som smaskade på ostkrokar, tortillachips och massvis med godis, medans vi såg på Gladiatorerna.
Emma hade övernattande kompisen Emelie här och Pontus hennes storebror Henrik som natt gäst.

Efter frukost idag mös jag ner i soffan igen och läste ut min bok.
Sen gjorde jag lunch till alla barnen, som enligt maken blev supergott! Jag gjorde en "mantagervadmanhaverirestergratäng". Lite kokt spagetti och lite kokta pastaspiraler som blandas ihop med en liten carbonarapåse som späds ut med två ägg och en burk creme fraiche, samt rökt skinka och riven ost.

Själv har jag ätit en "påse" till lunch.
Nu har jag verkligen bestämt mig för att ta itu med övervikten och behöver en rivstart!
Jag är egentligen emot påsdieter och tycker att man ska röra på sig och äta sund mat som GI-kost, men nu är jag desperat!! Dessutom duger inte mina fötter till några promenader för tillfället.

Sen grubblar jag vansinnigt mycket för tillfället! Jag grubblar på vem jag riktigt är? Vad jag riktigt tycker!? Vad jag riktigt känner? Varför jag aldrig är riktigt nöjd!? Varför jag bloggar!? Varför jag är så djup och utlämnande!?

Jag har alltid varit en grubblare och så långt tillbaka jag kan minnas, har jag tänkt och levt utifrån hur livet borde vara!? Jag har liksom aldrig funderat på vad jag liksom vill!? Jag har alltid velat vara alla till lags och måna om att de får ut de jag tror de vill få ut av mig!? Liksom aldrig tagit hänsyn till vad jag egentligen vill, utan bara det jag tror alla andra vill!?
Samtidigt som jag är duktig på att "tycka" och måste få ur mig det jag grubblar och "tycker"!?Fattar ni någonting? Kan förstå om ni inte gör det! Men vad jag försöker förklara, är den där känslan av att vara i en bubbla, som jag nämt tidigare. Man utför och gör saker utifrån vad som krävs av en, samtidigt som allt känns så overkligt!? Allt känns som om man inte är med eller riktigt närvarande!?

Ta det här med övervikten som ett exempel...Varför mår jag så illa över att vara överviktig? Är det på grund av vad jag vill som jag tvingar mig själv att äta "påsar"?
Varför gillar jag inte det jag ser i spegeln?
Det är sådant jag grubblar på...alltså varför jag låter mig påverkas av alla yttre faktorer och magra självsvältande "superskinni" modeller som media bombar över oss.

Tänk vad lätt det skulle vara om jag bara kunde foga mig in i leden och bara njuta av allt underbart som jag faktiskt har skapat med mitt liv!?
Hatar att vara så grubblande och analyserande och utlämnande djup! 
Men det är ju det som liksom är jag!

Kramisar.                         


lördag

Jag har jobbat idag och dagen bara swischade förbi. Det är mycket att göra på jobbet och det nya schemat har vissa nackdelar, bland annat att det hackar upp min arbetstid.
Vad jag menar är att jag ska vara rastavlösare klockan 9.45 sen ska jag sitta en dryg timme mellan 11.45 och 13.00, sen ska jag ha två raster själv också...
Idag var tobaksskåpet väldigt tomt, samt att det behövdes lite inventering så inte förrän nio kunde jag börja räkna kassorna.
Men jag lät mig inte bli stressad och gnotade på med sysslorna så jag hann med det jag skulle ändå.;)
Lite övertid blev det...men eftersom jag inte skrev någon lapp om det så drabbar det inte jobbet. Gillar inte systemet vi har med digital stämpelklocka, kombinerat med att vi ändå måste skriva lappar vid avvikelser! Jag känner mig så sniken om att skriva lapp varje gång....

Jag sneglar också på hockeyn samtidigt som jag bloggar...går sådär för Skellefteå.
Snart andra perioden spelad och Frölunda lägger just in ett snyggt 4-1 mål..=(


Kramisar.

Julrester 

Kram.

dessa nerver

Jag har varit till en sjukgymnast idag med mina fötter och det var ett ganska intressant besök. Hon tittade på hur jag stod med fötterna i avslappnat läge och i tåläge. Hon klämde och kände på fötterna och nerverna, inte visste jag att det var så många nerver man kunde hitta åt och "spela gitarr" med!?
Jag fick ligga ned och hon vinklade fötterna hit och dit och lyfte benet och vinklade och jag domnade.

Frida, som sjukgymnasten heter, hävdar att jag är en nervmänniska! Vissa människor är tydligen mer känsliga i nervsystemet än andra, jag hör till de känsligare. Varför hon sa så är ju att hon såg i journalen att karpaltunnlarna är opererade och domningarna på mitt vänstra lårs yttersida finns som rest efter en förlossningsskada o.s.v.

Men vad kan man göra då!? Jo man kan göra vissa stretchövningar för att frilägga nerven i sin bana lite mer, men och andra sidan ska man inte reta och överanstränga nerverna heller då det kan ge bara motsatt effekt och mer smärta.
Frida tyckte att jag skulle göra avgjutningar på mina fötter och få egna fotinlägg till en nätt ca. kostnad på 1.500 kronor. Detta för att få rätt stöd och rätt gångteknik och avlastning för nerverna.

Jahapp! Hur känns det nu då? BLÄÄÄ!! Men, på´t bara....vad annat kan man göra!? Det kommer att ta tid, det får jag lov att inse, så är det bara. Åhh..

Kramisar.

rom byggdes inte på en dag

Sakta, sakta går det framåt med sovrumsprojektet..

  

Kram.

Det gör ont....

Jag har undvikit att tala om mina fötter och mina smärtor några dagar....men det gör ONT!! Riktigt ont fortfarande....

Men vad jag kan förstå så är jag inte unik och fler med mig har ont och lider i det tysta....men varför är det så lite många som pratar om det? Jag hittar faktiskt inte någon på nätet som kan förklara mina smärtor i fötterna!?

De enda som säger att de har ont i fötterna är de tjejer som är satta i för tidigt klimakterium på grund av cancerrehabilitering!?
Är det så att det är en biverkning av cellgifter? Eller är det som dessa cancertjejer säger, en biverkning av att stänga ned den normala hormonbalansen och tvinga in kroppen i ett för tidigt klimakterium!?
Eller så är det idrottande tjejer med hälsporreproblem...

Hur som haver tycker jag att det är så fruktansvärt jobbigt det här med värken och övervikten och bubblan i huvudet och viljan och orken att leva fullt ut...som inte finns...


Idag har jag kontaktat en sjukgymnast och hon ska titta på mina fötter imorgon. Hoppas hon hittar en orsak så man vet vad man kämpar med. Hur man ska hjälpa sig själv att bli bra någon gång?
Men att gå och ha så ont i kroppen utan synliga besvär på utsidan...att ha bortdomnade områden och rädslor som läkare och sjukgymnaster inte vill eller kan lugna eller förklara för mig.... det tär på ork och självförtroende....

Man får ta en bit itaget...jag vet. Men jag vill vara femton kilo lättare och ha en frisk och muskulös kropp NU!! Åhh...

Kramisar.

sjuklingen

Idag är jag hemma med en sjuk Pontus. Han började om i torsdags med rinnsnuva och hosta som river i bröstet, han var ju sjuk i slutet av jullovet och någon skoldag där i början också.
Han har haft runt 38 grader i feber men kanske att det vänder nu för idag visade tempen på 37,5. Men jag VAB:ar i morgon också.
Sen håller jag tummarna hårt för att inte lillasyster ska dratta dit också. Jag tycker inte riktigt om sådan här ofrivillig ledighet eftersom jag oftast inte orkar ta vara på tiden utan "sunkar" bara bort den.

Sen så kan jag ju berätta att det snöar idag igen...undrar hur mycket snö vi ska få allt som allt denna vinter?


söndag

Vilodag och målardag.
Jag har läst ut en bok som var så där...Lila Hibiskus.
Pontus är sjuk med brösthosta och feber samt snuvig näsa.
Imorgon VAB:ar jag.

Kram.

Inte en dag för tidigt..Nu har Håkan Juholt meddelat att han avgår som partiledare för Socialdemokraterna. Eller,"Hejdå Mario!", som Pontus sa...

Vi har nyss kommit oss hem från stan och matchen mellan SAIK och Brynäs som SAIK vann på straffar. 2-1 blev resultatet.

Egentligen skulle Pontus ha spelat fotboll i fotbollstältet idag, men han har börjat om att hosta igen samt att han har feber, så inget fotbollsspelande blev det. Undrar om det är den där Mycoplasman som spökar...

Kram.


jag ska måla...

Nu har jag greppgrundat golvlisterna och fönsterfodren i sovrummet.
Sen har jag målat mina naglar...

  nu en dusch, sen lunch, sen hockey i ladan med lilla familjen, sen soffmys med Gladiatorerna.

En härlig lördagsmix med andra ord.

Kramisar.

Pontus morfars gryta.

När jag frågade Pontus härom dagen, "vad har ni ätit för lunch idag?" så blev svaret min morfars goda gryta. Hihi..klicka och se vad jag menar.

 http://norran.se/2012/01/skelleftea/det-har-ar-pontus-morfar/

Kram.

slut mammatant

Jag har varit hos pappa i afton, jag och min syster har fått dela på älgkött från en trafikskadad älg, så jag har packat älgfärs och stekar i plastpåsar. :)

Pappa äter ingen cancermedicin nu, men är ändå ganska trött och har dålig aptit. Den här sista medicinen gav pappa så dåliga lever och njurvärden så han fick lov att sluta med den. De senaste proverna visar dock på bättre värden och vi får se vad Marcus hittar på vid nästa besök...

Nu känner jag att det är dax för lite soffhäng och fredagsmys med barnen. Mammatanten är sliten...

Kram.

lite skridskor också  

Nu vila!

Kramisar.

snart färdigt

Nu är det färdigskrapat vårat sovrumstak! Så SKÖÖNT!!
Med lite "djävlar anamma" går det mesta!?Jag ser lite lagomt galen och elak ut, men det bjuder jag på....

Nej jag kan ju inte sitta här och lata mig, nu ska jag målartvätta, så får gubben rolla första varvet ikväll!
Sen ska jag göra middag...sen vila!Kram.

om ingen orkar måste väl jag

Trötta barn i morse men det gick bra att få iväg dom till skolan utan bråk och tjafs. Skönt!

Sen har jag varit en sväng till Byske hälsocentral och visat upp mina födelsemärken och det gick bra. Bra i den betydelsen att sköterskan tyckte dom såg ofarliga ut, men skulle sätta upp mig för en läkartid i februari då dom skulle ha en speciell "huddag".

Ingen av oss vuxna här i huset orkar riktigt med vårat sovrumsprojekt då det blev så jobbigt med taket och ingen har orkat med städningen heller.....
Fast då ingen orkar brukar det bli så att jag får "bita ihop" och måste orka ändå......det är vad jag ska göra idag i vart fall!
Jag ska skrapa det sista i taket sen ska jag städa hela nedervåningen, för som det ser ut nu orkar jag inte med längre.

  

Kramisar.

tisdag


klimakteriet

Jag googlade lite om klimakteriet idag och fann lite för mig nya intressanta symtom....

Värmevallningar har man ju hört talas om.... men inte lika ofta om sömnproblem, humörsvängningar, depression och att många kvinnor får mer generella symtom som smärtor i muskler och skelett, trötthet och dåligt humör.

Kan det vara så att smärtorna i fötterna och mina depparperioder som kommer oftare kan bero på att man har gått in i klimakteriet?

Intressant det här med googling och datorer, man får svar på allt och fort går det också....

Snälla farmor tog hand om Pontus och Emma och gav dom middag, medans jag var hos Allan med mina fötter.
Idag var det bara två leder på höger fot som fixades och tre på vänster fot. Fast höger fot är så mycket ondare fortfarande...

Kram.

fram och tillbaka måndag

Jag har en alldeles speciell liten sjuåring jag.....

Emma blev ju snuvig och förkyld i slutet av förra veckan och då VAB:ade Jörgen, sen har hon kvicknat till och mått riktigt bra under helgen. Igår kväll så kom vi överens om att hon skulle till skolan idag, men i morse så blev det tvärstopp och bråk och tjafs, ont i magen......ingen skola idag alltså.

Jörgen är i Umeå och jobbar idag så han droppade av Emma hos mig på jobbet, så jag fick avsluta räkningen innan jag kunde vända om hem med lilltjej.
När vi kom hem så hade Lisa missat bussen och skulle ta halv ettan i stället, men hon missade den också. Snäll som jag är så skjutsade jag in henne till skolan.....

Klockan halv fem har jag en tid i stan för mina fötter så då blir det tredje gången bilen styr söderut.....sen ska väl Lisa hämtas från kvällskursen på Skeria också......

Med andra ord en riktigt fram och tillbaka måndag!

Kram.


söndag

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet. Idag hade jag städ/frukt/mejeri passet och har stått och gått hela dagen så nu skriker fötterna av smärta!!
Börjar misströsta och känna djup förtvivlan....så här kan jag ju inte ha det i längden!?

Annars då, jo en kall dag (-17) med mycket vacker soluppgång. Himlen skimmrade i rosa och lila då jag åkte iväg i morse.
Kram.

Dubbeljobbar!

Allt var klart för takmålning och första varvet målades idag av maken. Vet ni vad som hände då?
Jo det sprack och lossnade bitar....så antingen satt målarfärgen löst som i luften mot den glatta unitskivan så trycket av rollern fick färgen att krackulera eller så var det något annat.
Bara att skrapa av skiten i vart fall....

  

Själv har jag myst i soffan med barnen framför Gladiatorerna på TV:n, medans Jörgen har skrapat....
Det finns ingen rättvisa här i världen!;)

Kram.

lördag

Boka in och fixa fötterna för 400 kroner strax före dubbel jobbarhelg. Hur osmart är man då på en skala?

Fast fötterna börjar kännas lite bättre ändå.....

Kram.

somnade

Igår när jag kom hem, så åt jag lite middag och eftersom datorerna var upptagna så kröp jag ihop i soffan och somnade.
Vaknade till vid sju och masade mig vidare till sängen och sov hela natten tills mobilväckaren började surra. (maken hade ställt den åt mig.) Det kostar på att ha ont...

Jag var till Allans massage igår och det var lite annorlunda behandling mot för de vanliga kiropraktikerna/homopater/massörer jag brukar ha vänt mig till.
Visst har jag vid tidigare tillfällen även sagt till de jag gått till att jag har ont i fötterna, men de har bara sagt att det ska bli bättre nu efter justeringarna upptill på kroppen.....men jag har aldrig fått, eller ens vetat att man kan få kiropraktik för fötterna!

Det första Allan sa till mig om mina fötter var att jag ser att du har besvär, för dina leder är svullna. Efter han hade kört ultraljud, (om det nu är det det heter?)så la han tillrätta fyra stycken leder på min högra fot sen ultraljud igen.
Samma procedur på vänster fot, men nu bara två leder som behövde justeras. 

En liten justering av ländryggen gjorde han också och det var hittintills den duktigaste människa som har gjort det på mig. Inga tvära ryck eller tryck utan en jämn stretchning och kotan gled lugnt och fint på plats.
Synd bara att "karn" är i pensionsåldern och att jag inte har hittat igen honom tidigare!
Det blir ett återbesök igen på måndag sen tar Allan semester tre veckor i Kambodja! =)Emmas förkylning har accelerat och Jörgen har varit hemma med henne torsdag och fredag.Sen har bustrollen fått riva och äta pepparkakshuset.

Ha en bra fredag.

Kram.

Blablabla..


Blablabla....

Det är så det känns vissa dagar! Jag bara ältar och grubblar och tänker och tycker och kan inte och vill inte.....blablabla kan jag lika gärna skriva, för det jag vill ha sagt har jag liksom redan ältat!?

 

 Jag ska till Allans massage imorgon 16.30 angående mina fötter.

Jag ska till Byske vårdcentral nästa onsdag angående mina pigmentfläckars förändringar.

Jag har börjat ta itu med vissa bitar.....fast just nu känns allt bara ändå piss!

Men det ska väl bli bättre igen efter fullmånen, PMS:en och fotbesök?

Kramisar.


Krassliga barn

Det var lite spännande idag på jobbet om jag skulle få meddelande om att åka hem till hostig Pontus. Maken är i Stockholm och Lisa lämnade de små till skolan i morse.
Men det har gått bra idag sa Pontus då jag hämtade honom, mår liite bättre!

Däremot så har Emma fått några mystiska sår under natten på näsan. Ser ut som om hon har klöst sig med två långa revor längst näsryggen, men ändå inte, eftersom det är sådär rött och irriterat som det bara kan vara efter en brännblåsa.
Jag tror helt enkelt att det är svinkoppor igen för hon har också börjat hosta och vara snuvig.
Precis som sina storasystrar får hon också blåsor vid förkylningsutbrott! =(

Kram.

måndag

En kall vacker vinterdag har det varit i dag.
Jag och barnen har mest kurat och myst med TV och dator.Men jag har ringt några samtal utav de jag har tänkt....och kommit en bit på väg med mina löften.Inget tar så mycket energi som att oroa sig.
Ju längre man bär ett bekymmer, ju tyngre blir det att bära.
Ta inte saker alltför allvarligt.
Lev ett fridfullt liv, inte ett liv att ångra.


Kramisar.


mamma i 24 år

Idag fyller min förstfödda 24 år. Grattis mammas lilla hjärta!

Det känns fortfarande väldigt konstigt att hon inte bor hemma och att man inte har en tårta att fixa och en massa kakor att baka.

  

Ha en underbar födelsedag, du goa omtänksamma tjej!

Sen har jag, i och med detta inlägg, lyckats knåpa ihop mitt tusende nu.

Kramisar.

mera snö

Oj så fort det går att förvandla ett hem från just det "ett hem", till en byggarbetsplats!?

Jag har städat lite här på morgonen och känner hur jag längtar tills allt är klart och var sak har sin plats igen.

Sen kan jag ju berätta att det snöar igen, stora fina lapphandskar. Det syns inte på bilderna dock..  

Kram.


Rädsla!

Jag/Vi försöker fixa vårat sovrum!
Jag hade en inredniningsidé som maken köpte med hull och hår...lite vitt, lite grått, lite lantligt, lite modernt och piff  och lite...
Men jag får inte till det!!

Jag har karvat och skrapat och funderat och kännt...
Har så många ideer..ideer som jag inte får ihop!? Åhh så frustrerande! 

Kände det blev kväll och ställde mig i duschen och fick en uttalad PANIKATTACK!! JÖRGEN KOM NU!!

Kände en förändring på en pigmentfläck.....cancern kröp närmre...jag får så lätt panik och ångest då det kan relateras till cancer...
Jag är så orolig över cellförändringarna...fast överheten försöker säga annat! (Överheten=Informationssidor.)

Detta är det inlägg jag skrev för några dagar sedan som jag inte vågade publisera...

Men jag inser ju hur rädd jag har blivit för cancer! Förmodligen är min oro helt obefogad men på måndag blir det en nystart och att ta tag i allt som Idromed hade kunnat fixa. Telefonsamtal i massor som jag alltid brukar undvika och som jag ogillar.

Kvinnoklininken.
Vårdcentralen.
Massörerna/Sjukgymnast.

Men kom alltid ihåg mina vänner.....allting som sker har en mening!

Kramisar.
simsalabim

  

Sätta lite fart...

Nu är alla juldagar slut och det är dax att börja strukturera en vardag igen!;)

Jag är ledig ändå till tisdag dock men jag känner att det är dax för lite vardagsrutiner igen, få barnen isäng på kvällarna och upp på morgonen och inte mitt på dagen! 
Idag ska vi få hem Lisa från sin tur i England och få höra hur hon har haft det, sen tänkte jag få bort julen och städa lite.

Igår hade vi en låång dag med ett besök i Haparanda på IKEA och sen hem för att dra vidare till syrran på syskonmiddag.

Vad shoppade vi på IKEA då?

  

Det kommer att bli så fint och bra i våra garderober...

Kramisar.

I stormen Emils spår..

Oj vad det har snöat! Först så klagade vi på att det aldrig kom någon snö, att det var så mörkt och trist, men vi fick ju en vit jul till sist!;)
Men då det liks snöar verkar det inte vara någon hejd på snöandet, allt måste tydligen komma på en gång, det är mindre bra.

Nu har vi skottat ivart fall, jag och barnen...Inte så raka och perfekta snövallar som jag vill de ska vara dock...

  

  

Kram.


insnöad

Vi har haft rejäl sovmorgon i den här familjen idag. Jag som brukar vara morgonpigg har sovit länge också, det kan till viss del bero på att jag jobbade igår kväll och kom mig isäng sent.

Igår på jobbet kände jag mig otillräcklig och lite misslyckad för jag hann ingenting kändes det som. Den första konteinern jag skulle tömma på varor och fylla ut i hyllorna var full av småkartonger och konstiga varor som var svårt att hitta plats åt.
Jag gjorde så gott jag kunde och mer kan man ju inte göra, men känslan av att jag inte gjort tillräckligt och fick lämna så mycket till någon annan, den känslan gillar jag inte.

Nu ska vi äta en frunch, sen blir det att skotta sig ut. Vi är faktiskt om inte insnöade men inplogade i varje fall.Kramisar.


snööö...

Det snöar och snöar och snöar.


Vågar inte!

Jag har skrivit ett låångt inlägg....men det tar vi sen........

snö

Det har varit ett riktigt busväder idag och vi har fått ganska så mycket snö.

Det som slår mig i vinter varje gång det har snöat är att plogningen av E4:an blivit mycket sämre!? Borde den inte plogas oftare och bättre? Borde man salta direkt efter plogbilen då snön fortfarande vräker ner? Blir inte den decimeterdjupa snön en sugande slaskig livsfarlig sörja då?

Jag jazzade då uppför backen vid Kågesågen i morse och antisladdsystemet fick jobba och förhindra en alvarligare olycka.

Kram.

dagens väderKram.

Inventering.

Precis som alla andra år så innebär den här dagen att det ska inventeras på jobbet. Jag vaknade extremt tidigt eller så somnade jag aldrig....har inte sovit så djupt i vart fall.

Kram.


bilder 2011

Januari 2011FebruariMarsApril.Maj.Juni.Juli.Augusti.septemberoktobernovemberdecember


Ett bra slut..

Vi firade årets sista dag hemma hos oss, tillsammans med samma goda vänner som vi alltid brukar fira med. Mycket god mat blev det som vi gjorde tillsammans....

Förrätten blev en toast med laxröra.
Till huvudrätt blev det en tillkryddad Pekas Grateng och grillad fläskfile på äkta kolbädd ute , samt min mycket goda och uppskattade sås.

Till efterätt hade Jörgen beställt tårta och det fick han..Vid tolvslaget samlades vi runt TV:n för att skåla in det nya året...Sen ut och titta på andras fyrverkerier..De flesta tackade för sig och gick hem till sitt och vi försökte övertala en superspeedad sjuåring att nu var kvällen slut...
Men hon ville verkligen bara dansa...
Nu ska jag göra frukost till den lilla prinsessan som nyss vaknade..

Kramisar.

RSS 2.0