tisdag

Har pratat med pappsen i telefon för att höra efter hur han mår och om det har framkommit något nytt efter Onkologbesöket i Umeå igår.

 
Besöket gick bra tyckte pappa om man bortser från att det tog lång tid. Det togs prover och det gjordes någon form av röntgen på njurarna med kontrast och idag ringde Marcus för att meddela att det såg bra ut och att om fjorton dagar ca så skulle dom ses igen för att pappa ska få en ny medicin.
Morfindosen har också höjts från tjugofem till trettio eftersom midjan fortfarande smärtar vid böjningar.(I och ur sängen bl a.)

Jag har fått jobba måndag och tisdag men Jörgen har VAB:at igår med Emma och idag med båda. Den här gången är det ont i magen och huvudvärk som gäller som diagnos.


I sovrummet går det sakta men säkert framåt och imorgon blir det nog att stryka och hänga in lite kläder och sängkläder.
Tapeterna och golvmattan beställde jag i måndags på Färg & tapet och de ska finnas att hämta ut på eftermiddagen i morgon. Torsdagen ska jag förmodligen vika av för tapetsering.
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0