Viktig uppgift;)

När jag hjälpt barnen och de gått iväg till skolan, lastade jag bilen med två stora kartonger och begav mig till Piteå. Varför då?
Jo, Jörgen fick en leverans med hyllskenor och byggmaterial i går, hemlevererat, som han behövde idag. Kruxet var att Jörgen har lite extra förstärkning och bygghjälp i sitt jobb och har därav inte sovit hemma och jag har ju inget viktigt inbokat så jag fick äran att leverera dessa kartonger till dom.
 
Sen körde jag raka spåret hemåt, fast lite längre än så. Jag körde till Skellefteå för en jobbintervju på af, en jobbchansen som de kallar det, fast jag kallar det för speeddating.
Det går till så att en arbetsgivare som har ett jobb att erbjuda kommer och berättar lite om vad de kräver av en anställd sen får man köa för en kort intervju. Mycket väntan blir det, fast med en ljudbok i örat gick timmarna ganska så fort för mig.
Jag tycker att intervjun gick bra så nu får vi se om hon vill träffa mig på en till intervju framledes.
 
 
Efter middagsmaten har jag suttit tillsammans med Pontus och fördjupat mig i molekyler, protoner, grundämnen och densitet. Läxförhör för honom i morgon.
 
Skippade promenad i kväll, men goa gåvän kom förbi och passade på att gratta mig med en mysig gosefilt så här lite i förskott.
Tack!
 
 
Jag känner så mycket pirr av glädje i mitt inre just nu, tacksam också.
 
Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0