Årets sista dagar

Vi är inne på årets sista dagar och jag har börjat gå igenom årets bilder för att få en känsla av vad året inneburit och jag varit med om.
Det har varit ett år med mer fokus på att må bra, jag har knäckt nöten om hur, men inte lyckats helt ut med att vara här och nu eller fått till det här med kalorier in och kalorier ut. 
Lärt mig ett nytt ord, SJÄLVLEDARSKAP.
 
I detalj så innebar januari att vi i byn fick vara med om en mycket tragisk olycka då en fyrabarnsmamma omkom och i den andra bilen fick en pappa mycket allvarliga skador.
 
Att ha barn med diagnoser och vilka dumma val det kan bli i dess spår.... det fick jag hantera och återigen vara den som fick försöka förklara och försvara att vi vet och vi gör alla vårt bästa men alla kan inte se det i ett vidare perspektiv vilket innebar att jag ensamt blev så tungt missförstådd och fick skit för hur jag hanterade den här händelsen?
Hur som tung erfarenhet att bära för mig.
 
Jag vet att jag har vänt ut och in på mig själv för mina barn och mina extra fina lånebarn.
Tillsammans har vi kämpat med snökanoner och extrema snömängder, fina dagar i Ammarnäs och fina dagar tillsammans.
Vi har tillsammans kämpat med att få ihop vårat vardagspussel och jag har älskat varje stund, varje sekund, varje moment i hur vi fått ihop vår vardag med Ammarnäs, jourlivet och familjelivet.
Ingenting är lätt, det har jag nog lärt mig?
 
Fint att se hur man kan utvecklas oavsett om man är liten eller stor, mamma, pappa, son eller what ever...
 
 
Så underbart att kunna lära lillkille åka slalom och utmana sig själv samtidigt som jag har kunnat inreda och njuta av Ammarnästid.
 
 
 
Kram.
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Vet precis hur det är att ha barn med diagnoser. Det är verkligen inte lätt. Funderar på att göra en årssammafattning på min blogg med.

2021-12-30 @ 10:20:16
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0