En elak kommentar, vad är vitsen?

När en anonym läsare skrollat sig igenom mina tre sista inlägg med rubrikerna: Det roar alltid någon - just nu migBara gör det, sätt foten framför den andra .. och Långtråkigt och egen smed så kände hen ett starkt behov att med eftertryck ryta ifrån till mig. Väx upp människa och sluta tycka synd om dig själv??!!

Jag reagerade direkt med att bli sårad och tog åt mig och kände så starkt att jag gjort något mycket fel, vilket förmodligen var hens syfte.

Men sen så vill jag bara hälsa till hen med signumet att använda så många frågetecken och utropstecken som möjligt att den där fikan du pratat om hade varit vettigare att bjuda in mig till så jag slapp gnälla om att jag har tråkigt? 

Sällskap och vuxenprat är ju roligt och omväxlande för mig nu när min mesta tid tillbringas med att ta hand om små barn.

 
Jag har tagit ner julgardinerna i köket idag och satt upp mina blå gardiner.
 
 
Sen tog jag fram symaskinen och sydde äntligen den där kappan jag så länge har tänkt få till utav spillbitarna från då jag fållade upp längderna.
 
 
Till middag gjorde jag ett hittepå rispyttrecept. Stekte gul lök, vitlök, morötter och palsternacka rörde sen ner marinerad kyckling och tillsist hällde jag i risresterna från gårdagens ris och alla tyckte det var gott och mumsade i sig sina portioner.
 
 
 
Kram.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0