För ett år sedan..

    Jag har tittat tillbaka i min blogg och nu lyft fram tre på varandra följande inlägg i min blogg.....var det bättre förr?
 
 

   

Jobbarhelg.

Hej! Nu var det en stund sedan jag skrev, men jag har haft fullt upp, bla med att jobba.
Jag har jobbat dubbelhelg och det har varit fullt ös på grund av att det också är lönehelg. Lite schema missar och missförstånd skapade också onödiga köer och irriterande känslor både fredag och lördag..men man lär sig väl av misstagen?
 
Jag hämtade ut mina glasögon i fredags på lunchen och att lära sig använda dom är en stor utmaning! Jag har dem på mig hela tiden, fast optikern sa att jag kunde få ta det stegvis. Men jag ser inte bra utan och får inte ont i huvudet så jag har haft dom hela tiden. Men jag blir trött av att ögonen och hjärnan ska lära sig tänka om och dirigera om huvudrörelserna. Det är alltså progressiva glasögon jag pratar om.
I natt har vi ställt fram klockan en timme och nu råder det sommartid i landet. =) Det har snöat i natt också, så det var så vackert när jag tittade ut i morse...

Kramisar.

         

positivare...

Allting börjar lugna ner sig och alla frågetecken börjar få svar. Jag känner att det blåser lite positivare vindar igen.
Idag har vår nya chef varit på jobbet och presenterat sig, Johan heter han och är endast trettiotvå år. Johan kommer från Eskilstuna nu närmast, fast han har rötterna här i trakterna och anser sig kommit hem igen. De flesta av oss, eller faktiskt alla jag talat med var enande överens om att han verkar vara en trygg och stabil människa. Känns istinktivt bra det här. Jag har också fått hem maken från Stockholm, men dessvärre en sliten och trött man. Han berättade lite försiktigt först att jag inte skulle bli orolig nu och att han mår bra, fast igår var det värre. På tunnelbanan igår kväll, då arbetsgänget skulle iväg för att äta middag, svimmade han och var borta ett tag. Blev utburen till perrongen, vaknade och skulle kliva upp, men svimmade igen. Resultatet blev tuttutbil till sjukan för dropp och en trolig diagnos är maginfluensa/matförgiftning.
Tillbaks till hotellet vid två inatt, sen hemskickad med ett tidigare plan idag.
Känns bra att ha honom hemma sovandes i sin egen säng i vart fall!

Kramisen.


         

morfar

Vi har haft morfar på middagsbesök i afton. Hårklippning och hjälp med att laga favoritvästen har jag också servat honom med.;)
Pappa ser och är otroligt pigg efter omständigheterna. Men man märker rätt snart att han ändå är väldigt påverkad av cancern. Han sitter framåtlutad och vill inte luta ryggen bakåt mot ryggstödet och ber barnen att akta hans rygg då det ska kramas. Smärtlindringen han äter för tillfället är 30mg morfin x två, morgon och kväll alltså.
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0