Sammanfattning

Ska försöka mig på att sammanfatta fjolåret lite snabbt i detta inlägg.
2020 skulle bli mitt år - året jag skulle satsa mer på att vara i nuet och bli bättre på att ta hand om min kropp och knopp.
Trots att 2020 varit ett riktigt skitår i och med pandemin har jag ändå lyckats med någon slags utveckling med mig själv.
Jag har visserligen haft mina svackor som gjort att jag gått upp i vikt, inte ner som jag behövt, artros har blivit bekräftad och jag har gråtit mycket, men bortser vi från det tycker jag ändå att det gått framåt och jag har utvecklats.
 
 
2020 har handlat mycket om Ammarnäs - första halvan av året slet jag med att ta hand om många barn ensamt för att få till byggtimmar i Ammarnäs, men det var det värt.
Vi la träklinkergolv, fick till köket, färdigställde stortoan, byggde sängplatser, satte glasräcke och tillslut blev det slutbesiktat i början av juni.
Vi kunde vara där till Påsken, underbar känsla.
 
 
Den andra halvan av 2020 handlade mycket om att inreda vår dröm och färdigställa loftet.
Sätta upp gardiner, köpa sängkläder, bord, skruva stolar, städa, måla, fixa och dona.
 
 
 
Och vi lyckades få allting färdigt så vi kunde vara där allihopa under julledigheten. Fantastiskt bra jobbat alla inblandade.
 
Jobbmässigt det här året har också inneburit förändringar. Vi har fått bättre struktur i vår jourgrupp genom att vi fått en egen kontaktperson att jobba fram bättre rutiner tillsammans med. Ser ut som om vi äntligen kommer att få en längre sommarsemester på tre veckor och ett rullande schema på det.
Vi avslutade också en ovanligt lång jourplacering och har hunnit med två nya korta placeringar + två gånger som vi stod jourberedda, men som sen avblåstes i sista stund.
 
 
Några fina höjdpunkter har vi fått till under året. Den första var innan pandemin då jag, Jörgen, Pontus och Emma åkte till Umeå och Lisa var här hemma och tog hand om våra små barn.
 
 
Mycket tid med barnbarnen.
 
 
Lycka att kunna nyttja vår stuga.
 
Lycka att få visa Ammarnäs för Erik och Johannas familj.
 
 
 
Året avslutades på allra bästa sättet med hela min stora familj. Tänka sig vilken rikedom - fem barn, fyra barnbarn och tillsammans blev vi 14 stycken.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0