Vattkoppor och Svinkoppor

Dagarna tuggar på och jourlillan fick otäcka utslag i ansiktet. Hon har varit snorig och förkyld och blev väldigt röd om nosen och närliggande områden.
Men i fredags kontaktade jag 1177 då det blivit värre och hon jag pratade med där ordnade så vi fick hjälp på vårdcentral att tvätta upp och få en salva för Svinkopporna. Jag hade också upptäckt andra prickar på henne vilket jag var helt säker på att det var vattkoppor, hon på vårdcentral påstod att det inte var det.
Men jag har sett vattkoppor så många gånger att jag vet att nu har jourlillan haft det och kan återgå till förskolan.
Blir spännande att se om jourkille också får vattkoppor.
 
 
Jag har två söta Drakar här hemma, de älskar att prova Reinos Drak-onepice.
 
Har hunnit rensa lite ogräs i rabatterna och pysslat på ute tillsammans med hjälpredorna, besökt lekpark m.m.
 
 
I lördags åkte jag iväg till mammas omgivningar. Jag och mina syskon skulle få träffa Ulfs dotter för första gången. Vi träffades på OKQ8 i Ånäset och bilade sen mot Smårödningen som var slutmålet. Ulf stannade först i Flarken och berättade om kapellet och hans faster, men även om att 80 meter ut på åkern från fasterns hus hade man gjort ett unikt fornminnes fynd av ett metallspänne. 
 
 
Sen nästa stopp var vid bron som spolades fram efter en översvämning, den gamla stenbron som gömts då väg breddades och en trumma lades i bäckfåran.
 
 
Ulf hade fixat både lunch och middag. Till lunch åt vi smörgåstårtor och till middag rostbiff och potatissallad från ICA i Robertsfors.
Jag tog inte så många kort, ville vara diskret och de kort jag tog vill jag inte lägga ut då jag inte har gopdkännande från de som är med på bild.
Men vi var på Ulfs dotters mammas hemställe, det var ett litet vackert hemman.
 
 
Imorgon vid femton ska jag vara med jourkollegor och träffa chefer uppåt i socialtjänsten, tacksam att Jörgen och jag kan planera ihop vår tid och få ihop logistiken, trots de många liven vi hjälper.
 
 
 
Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0