Ny jour

Igår torsdag var jag på jourgruppsträff och när man är på besök uppe på familjehemsenheten så är man nära alla som jobbar nära våra barn. (Familjehems/jourplacerade barn).
Fick det glädjande beskedet att vår jourplacering får vara kvar där han trivs och har sin lillebror, därigenom avslutades hans placering hos oss på jourplatsen där och då igår.
 
Jag har verkligen aktivt försökt få in mer rörelse i mitt schema, mer pulshöjande aktiviteter och stretsch för mitt domnade ben. Igår då lillkille ville ut och cykla sa jag ja.
 
 
Idag fick jag påringning om nästa jourplacering och ikväll har vi en ny ministjärna boende hos oss. Tacksam att det har gått så bra, mycket tack vare att vi har umgängeshelg med lilltjej. De har verkligen lekt med varandra och haft kul.
 
 
Känner mig så udda och ensam ofta, men älskar verkligen det jag gör och kan göra för dessa barn som kommer till oss på jour. Tacksam, verkligen Tacksam över att få hjälpa till.
 
Jag är fadder, med i canserfonden och hjälper till på alla sätt och vis för att alla människor ska få ha samma rättigheter, få samma chans till att bli älskade för det dom ÄR!
 
 
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0