Redan mitt i veckan

Jag hinner inte riktigt med att få ner orden här och berätta vad jag gör. Men har det ganska bra.
Arbetet med allt runt vår lilla jour fungerar bra. Hon har förskola på annan ort fyra dagar i veckan och jag hämtar och skjutsar för det mesta. I nuläget har hon två umgängestillfällen med sin mamma per vecka och då kommer mamman till oss. Blir nog snart en justering på det så vi inte behöver vara med vid ett tillfälle.
 
 
Mor och Ulf var i stan igår och jag bjöd dem på middag. Jag gjorde lax i ugnen med ett pepparotstäcke och till det serverade jag kokt potatis och en citronsås.
 
 
Såg ni Dokument inifrån om en Stalker på Svt igår? Hursom så så medverkar även främst Maria, men Mikael skymtar i bild också då den som blir Stalkad är deras gemensamma vän Felix Åkerlund.
 
 
Annat jag pysslar på med är att planera i huvudet och förbereda för renoveringen av vår tvättstuga. Jag har flyttat miniatyrpysslet till ett hörn i köket tills vidare.
 
 
Tänker tömma och rensa, kanske börja måla fönsterfoder, tak, taklister och det som går börja med.
 
Jag har varit till pappa och tänt ljus. Satte ner en annan lykta med en batteridriven ljusslinga i också som jag nyss köpt för den var så fin.
 
 
Jag längtar till pappa då jag känner mig låg. Tacksam att jag har jobbat bort att fastna i negativa tankar under en längre tid, men ibland vill jag bubbla ur mig och vara lite ledsen en stund. Man har ju ett eget val att styra sina tankar och numera väljer jag oftast att formulera tankarna så jag blir positivare inställd till varför saker och ting jag inte kan påverka händer runt mig.
 
 
Förutom dokument inifrån på SVT och Northvolt så har även Kalle Anka satt Skellefteå på kartan.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0