Rörigt blir kaos i min hjärna

En härlig, men stojig helg är till ända och övergick till en måndag med fullspäckat schema eller vad man ska kalla det. Jag har mina oskrivna scheman i huvudet på vad jag behöver göra för att få familjeföretaget AB att fungera och för att jag ska få någorlunda rimliga arbetstider. 
 
Igår blev det en lång arbetsdag efter en krass natt med nästan obefintlig sömn. Tyvärr har jag sådana nätter emmellanåt. Men jag sover oftast bättre nästkommande natt så jag ska inte klaga känner jag.
 
På morgonen efter lillkille kommit sig till skolan skjutsade jag lillan till sin förskola och efter det var det dags att följa vår jourplacering till sitt nya familjehem.
 
 
Jag var hemma igen en stund efter mitt på dagen och hann stoppa i mig lite mat innan jag skjutsade Pontus till skolan som inte var öppen på grund utav K-dag. Vände tillbaka och tog med honom på lite ärenden innan vi hämtade lillan från förskolan.
 
Hemma igen började jag med måndagsröj/städ. Tog av sängkläder från jourens säng och från den andra extrasängen vi har då vi nyttjat den till barnbarnen i helgen.
Fixade middag samtidigt som tvättmaskin startades och torktumlare tömdes och fylldes med handdukar. försöker att inte använda torktumlaren i onödan, men handdukar blir bäst i tumlaren.
 
Det är så härligt och roligt med att ha barnbarnen här, men det är också för mig härligt att bringa ordning i den oordning som blir här hemma då leksaker vandrar mellan våningarna och rummen.
 
 
Innan de mindre barnen nattades dammsög jag och bäddade igen sängarna inför eventuella nya gäster.
 
 
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0