Fixat skvallertrion

Oj vilken dag!!
En dag som först var väldigt lugn och chill men som sen bara ökade, men blev att man landade i väldigt mycket snabba beslut och känslomässigt angagemang. Men först ska jag uppdatera lite om allt som hänt sen jag sist bloggat.
 
I söndags på förmiddagen hämtade jag lilltjompa, Sen åt vi lunch på Budspa tillsammans med vår jourkille som spelat fotbollsmatch. Medans jag och lillan väntade smet vi iväg på närliggande lekplats.
 
 
 
Sen sladdade vi förbi hemma och hämtade upp Jörgen som packat och fixat matväskorna så vi kunde åka till årets släktträff på mammas sida. Mamma har tre syskon och dessa fyra barn har tillsammans fjorton barn som i sin tur har fått tjugosju(tjugoåtta) egna barn och dessa tjugosju(Tjugoåtta)egna barn har fått tjugofyra(jag kan ha räknat fel) barn till att utöka släkten med.
 
Vi hade trots väderprognosens negativa åttio procent chans till regn tur med vädret. Vi hann spela Boccia och gå tipspromenad innan regnet kom.
 
 
 Min mormors mammas och pappas bröllopsfoto och min morfar som liten pojk.
 
Jag skjutsade Jörgen till flyget måndag eftermiddag. Sen hämtade jag barnen från förskola och fritids. 
Det är ganska lugn start för mig efter semestern då barnen smyger igång med sina rutiner och jag också behöver göra det.
 
Jag har klippt mig och besökt pappas grav. Blev supernöjd hos Åsa och melankolisk då jag besökte pappa för att titta till och rensade bort vissna blomknoppar.
 
 
Idag lämnade jag lilltjompa på sin förskola, men först lillkille på sitt fritids. Lilltjej ville inte lämnas och lekte länge utanför lillkilles fritids.
 
 
 
Tyvärr slutade den här dagen illa för lilltjej. Men tacksam för att vi kunde få hjälpa till i en enorm kris som hon och hennes mamma fick uppleva,
 
Jag lämnade lilltjej på sin förskola och mamma hämtade henne strax före tre och de tog sig hemåt. Tyvärr var olyckan framme och lilltjej fick tvärstopp på sin lätta, plastiga Kickbike och Faceplantade asfalten och slog bort någon eller några mjölktänder.
Mamman ringde mig på Facetime och jag kunde guida henne vidare i sitt chockartade tillsrtånd. 
 
Blev som så att jag skjutsat och hämtat, ställt upp för att utreda olika skador. Imorgon ska jag och jour följa vår underbara lilltjej till tandläkarakuten. För idag fick vi ändå bekräftat att lillan inte har brutit något i handen, Ont i munnen givetvis. 
 
Tacksam är jag ändå över att få vara extra viktig person som om jag var mamma eller mormor till denna fina tjej.
 
 
Men tillbaka till rubriken.
 
Jag har löst broblemet hos mina fin skvallertanter plus man. Jag har länge sett att gulliga katten som bor hos grannen valt att busa ofta med mina fina figurer och fällt dem till backen.
 
Idag löste jag problemet katten fixat genom att ankra fast figurerna.
 
 
Jag kom på att grannens katt behövde lite motstånd, för han har kommit på att fälla dessa fina skvallertrio så enkelt till marken då han trippar förbi. Jag spikade en spik under gubben och spikade ner tuschpennor som pålar i jorden under damerna.
 
 
Tillslut vill jag ändå tillägna denna dag till att det blir så bra till sist ifall man vill och fokusrar på målbilden.
 
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0