Studsat lite fel

Vilken fin fredag jag fick då jag började dagen med att få äran att vara med barnbarnen. Förskolorna var stängda för att personalen hade K-dag.
 
 
Rue älskar att spela spel och är väldigt duktig på Finns i sjön och Memorie.
 
 
 
Till lunch gräddade jag plättar och kände mig som Pippi Långstrump då jag vände de flesta plättarna i luften istället för med stekspade.
 
 
Efter lunch tog Jörgen över rodret för jag åkte och hämtade upp lillkille på skolan för att följa honom på andra delen i utredning om npf diagnos på Bup.
 
På tal om lillkille så blev det tokigt på studsmattan igår då han ramlade omkull och gjorde sig illa i knäleden och vägrar att stötta på sitt ben.
Idag gled vi in på akuten strax efter nio och fick ganska fort komma in till sjuksköterska för en första bedömning och därefter kom läkaren och gjorde sin undersökning och sen rullade vi vidare till röntgen.
Lite väntan på röntgen då det inkom ett akutare fall, men max tjugo minuters väntan.
 
 
De röntgar bara skelettet, inga mjukdelsbilder via andra röntgenkameror görs. 
 
Sen fick vi vänta i väntrummet, vänta, och vänta, vänta mera, vänta, vänta, vänta, vänta, och vänta....
 
 
Vi insåg att Jörgen behövde komma med sen lunch där efter två....
 
Klockan drygt tre fick vi veta att specialistläkare inte hade hunnit bedömma plåtarna och behandlande läkare tyckte att vi skulle åka hem då han inte såg några skelettskador.
Jag som lekman bedömmer att det är någon sena eller något ledband som fått sig en rejäl knäck/uttöjning. Konstigt att man inte har någon åtgärdsplan informativt för det att dela med sig om..?
Drygt sex timmar har vi tillbringat på akuten idag jag och lillkille utan att få mer hjälp än att läkare ordinerar Alvedon och bandage....
 
Vi käkade sen grillmiddag och premiäråt för första gången det här året på altanen. Middagsgäster var dessutom farmor och Elaine.<3.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0