Spretiga dagar

Jag har semester nu, eller officiellt med start på måndag. Blir inte så mycket speciellt eller annorlunda jämnfört med att jobba då Jörgen kommer att jobba två veckor till och jag har barn som ska skjutsas och hämtas.
Emma har haft utbildningar inför sitt sommarjobb, körlektioner och inskolning och jag hoppas verkligen att hon klarar sitt körkort som det är uppkörning på inom kort så det inte kommer att behövas att skjutsa och hämtas så mycket mer.
Pontus har också fått sommarjobb och vi funderar på om vi måste införskaffa en tredje bil till hushållet om vi ska få ihop logistiken i sommar.
 
Lilleman har sommarlov nu och det firade vi i torsdags med ett fika på Stigs.
 
 
Jag lyckades rädda de fina studentbuketterna vi hängde runt Pontus hals genom att snitta dem ordentligt och sätta dem i vatten.
 
 
Då jag hinner gräver jag runt i mina rabatter för att ta bort ogräs.
 
 
Jag har varit förbi pappa och vattnat, såg att en blomma fått sig en törn och delvis vissnat. Men annars blommade det fint.
 
 
Mygg och insektsskydden har också fått komma upp.
 
 
Annat jag pysslat med idag är att slå in födelsedagspresenter, varit en stund på lillkilles umgänge och sen avvek jag för att hämta upp Lisa på flygplatsen. Så roligt att få rå om henne en vecka.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0