Städat ute och inne

Fått undan en hel del idag både ute och inne. Jag har renbäddat på övervåningen och tvättmaskinen har gått varm, sen städade jag däruppe.
 
 
Vi tänker åka till Ammarnäs de sista dagarna av min semester och komma hem på söndag. Det innebär att en jourplacering kan komma därefter och då vill jag ha ett hem som är nystädat.
 
Lagat mat har jag också hunnit med för att förbereda lite jobbarmatlådor.
 
Ute började jag att såga ner grenar från näverhäggen och den vitbrokiga lönnen jag har i hörnrabatten.
Förra sommaren fick jag höra av grannens syster som utbildar sig till trädgårdsspecialist att man ska klippa bort de grenar som får gröna blad ifall man vill ha kvar de vitbrokiga bladen. Nu har min lönn fått en alldeles för stor utbrytargren med gröna blad som inte längre går att ta bort. Men det fanns flera gröna grenar som gick att ta bort.
 
 
Sen kom Jörgen hem från fixet med sommarvatten och då fick han fortsätta med det jobbiga sågandet.
 
 
När jag renbäddade på övervåningen tittade jag ut på Jörgen och barnen. Jörgen var snäll och tog bort kompost vi lagt på grannens tomt. Imorgon ska vi köra iväg vårt trädgårdsavfall med släp då vi skjutsar lillan till sin mamma.
 
 
Lillan har också sett hur jag gör och tjuvade mina handskar och kratta.
 
 
Nu ikväll medan Jörgen nattade lillan påbörjade jag att klippa häcken och när lillan somnat kom Jörgen ut och fortsatte. Vi hjälptes åt med att kratta upp och fylla släpen med spillet.
 
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0