Dagar

Jag har velat skriva av mig här lite tidigare, men det har inte gått att få till några vettiga rader. Har man inget trevligt att säga så är det bättre att vara tyst!
 
Jag är en känslomänniska och mår inte bra då andra i familjen inte mår bra. 
Tycker inte om mig själv då jag blir provocerad av den här tystnaden, att inte få svar på frågor och/eller blir tagen för given.
 
Jag hatar vad ångest gör med så många...
 
 
Känslor, både positiva och negativa smittar av sig på mig. 
 
 
Det har varit Tulpanens dag och även om jag just nu älskar att ha rosor i min favoritvas så köpte jag hem tulpaner också.
 
 
Månen har blivit full under de senaste dagarna och jag sover inte så bra då. Det är som det är med det och det kommer ju bättre nätter.
 
 
Den här dagen har jag och Jörgen hjälpts åt för att pussla ihop tidsschemat på morgonen. Jag skjutsade in sonen till skolan där han skulle vara redan klockan sju. Övningskörning med lastbil till Ö-vik för att få ihop några övningsmil stod på hans schema.
När jag kom hem hjälpte jag de små med frukost och sen åkte jag och lillkille till tandläkaren.
Jörgen tog emot barnbarnen här hemma för vi hade lovat barnvakta dem några timmar på förmiddagen.
När jag kom hem från tandläkarbesök åkte Jörgen på jobb, men först skjutsade han lillkille till skolan och lilltjej till förskolan.
Själv fick jag mysa på med barnbarnen.
Vi spelade memori och finns i sjön och åt Rues favolunch, (köttsoppa) innan pappa Mikael hämtade upp.
 
 
Jo förresten, måste berätta hur nöjda vi är över att de beställda grillringsbänkarna är klara, ska bara målas också förstås. Tack igen morbror Per.
 
 
 
Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0