Känslosam och ångest

Jag begärde och fick sovmorgon idag. Lillan sov också länge, samt att Jörgen tog med henne in till förskolan gjorde min morgon lugn och fridfull. 
Gick ut och tog tag i mer grusogräsrensning och kontrasterna i färgerna på vår tomt är så underbart att få uppleva.
 
 
Klockan ett rullade jag in till stan och fick vända om hem igen efter en kilometer då jag kom på att jag glömt min agenda och att kolla postlådan ifall röstsedlarna hade kommit.
 
Parkerade i Brinkengaraget och mötte upp Jörgen för att förtidsrösta. Jag kör på samma röstningsval år efter år och känner att jag vill ha det momentet bortgjort så jag kan välja fritt hur jag tillbringar min söndag den 11 september.
Vi satte oss därefter en stund i stadsparken för att gå igenom en del argument och förklaringar till varför vi vill diskutera bl.a arvode med socialtjänsten.
 
Väl på plats och när mötet startade fick vi information om att vi skulle först reda ut våran anledning till mötet, men att sen ville också handläggarna ta upp andra saker med oss.
Må säga att jag blev tagen på sängen över det de ville ta upp och jag har nu enorm ångest.
Det handlar om ifall lillkille ska bo kvar hos oss eller flytta hem till bios....
 
Ljudbok, trädgården, tårar, samtal får mig att hålla ångesten borta. Fokus från min sida är att göra det som blir bäst för lillkille. Önskar så att hela systemet kunde döma till hans fördel i första hand och inte till andra faktorer och praxisar.
 
 
Jag såg det inte komma.
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0