Jobb,jobb,jobb,jobb,jobb

Den här dagen har gått i ett. Klev upp i vanlig ordning strax efter sex och fick börja med att röja i köket efter alla som bara lämnat. Hann ta hand om två torktumlingar och starta en ny maskin och bära ut kläder till garderoberna.
Halv nio rullade jag och lillan till förskolan och klockan tio var jag på jourhemsträff med Vivi.
Åkte därefter för lite inköp av ingredienser till Påskbordsmaten.
 
Hann hem och begrava laxen, starta igång en porterstek och äta lunch innan jag vände om till stan för att följa lillan till tandläkaren.
 
 
När vi var åter i Drängsmark var det dax att fixa med middagen. Jörgen hade startat potatispannan så jag hade bara att göra en romröra kvar till den rökta laxen som stod på dagens meny.
 
 
När jag satt vid middagsbordet och åt ringde socialtjänsten och hintade om att eventuellt en liten på drygt två år behövde få komma till oss.
Kände att jag ville göra det lite fint här hemma ifall de skulle komma med placeringen och vi hjälptes åt att turbostäda.
Nu blev det ingen placering så då kunde jag fortsätta med påskmaten. Har gjort iordning en traditionell köttbullssmet som jag inte ids rulla ikväll och en annan köttbullsvariant från kostschemat med Ulrika Davidssons recept.
 
 
Nu är jag helt slut i kroppen och borde gå och lägga mig, men är för mycket uppe i varv än.
 
På grund av sjukdom har vi varit tvugna att avboka flera frisörbesök, men igår fick vi till det och lilleman blev äntligen snaggad.
 
 
Vi hann också förbi pappa en sväng. Hade tänkt ta hem lyktan eftersom jag aldrig laddar den med ljus längre, men den satt för hårt fast för lilleman att få loss. (Jag hade inga bra skor på mig). Sen är det så länge ljust ute nu så ljusen syns inte att de brinner..
 
 
Kram.
 

Kommentarer
Postat av: Hannas krypin

Vad mycket du har hunnit med. :-)

2022-04-13 @ 04:33:26
URL: http://hannaskrypin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0