Styra tankarna

Hej från ett regnigt Ammarnäs:) Vi åkte hit upp igår efter lunch och ungdomarnas träning. Vi åkte ifrån det fina vädret, från 22 grader till 2 grader.
 
 
I onsdags infriades mina förväntningar, det blev en underbar dag med mina vänner. Först bjöds jag på underbart god lunch med efterrätt hos Sussie och vi fick surra ikapp massor. Tack för din ansträngning att fixa god soppa och baka kaka min vän. <3.
 
Sen rundade jag av dagen med juntamys vid en eld, jag har så fina och kloka vänner och är så glad att få höra om nya barnbarn och jobb som är på gång osv.
 
 
2021 ska ju vara året jag satsar mer på mig själv och min hälsa, att må bra och ha lite mer balans i mitt liv. Det är viktigt att ha målbilder och styra in sina tankar i rätt riktning.
 
 
Jag lyssnar just nu på Mia Törnbloms bok Sårbar och Superstark.. Fick också ett annat boktips av en juntavän som jag ska lyssna på sen.
 
Jag tänk att det är viktigt att ha målbilder, men också viktigt att aktivt göra olika val på vem du ska tex följa på sociala medier, vilka böcker du läser och så vidare.
 
Vi valde Ammarnäs den här helgen för att vi tänker att vi mår bra av att få mer tid tillsammans osv.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0