Logistik, födelsedag och sorg

Vi har tre ungdomar som sommarjobbar på två orter, med tre olika start och stopptider de kommande tre veckorna.
Det har krävts noggrann planering för att få ihop logistiken framöver med skjutsningar och hämtningar, men speciellt mycket igår. Tyvärr funkar det inte med buss för någon av barnen.
Igår på min lillminstings sjuttonde födelsedag skulle hon infinna sig halv tio i Byske, hennes storebror halv nio, lillemans taxi kom också halv nio, vår äldre stjärna började nio i Kåge och Lisa skulle hämtas i Bastuträsk + att lilla Freja skulle lämnas på sin förskola. Phu!
 
Men vi löste det. Pontus fick köra egen bil och Emma fick åka med honom och ha väntetid en dryg timme i Byske. Jag skjutsade Freja till förskolan och rullade sen vidare mot Bastuträsk för att hämta upp Lisa som kom med nattåget.
Jörgen skickade iväg vår yngre stjärna med taxin innan han åkte mot Umeå på jobb och droppade av vår äldre stjärna på vägen.
 
 
 
Jag och Lisa åkte via stan hem från Bastuträsk. Gjorde några små ärenden och åt lunch innan vi åkte hem och fixade inför Emmas kalas.
 
 
Tacksam att Lisa hämtade sommarjobbarna så jag fick fixa på här hemma med middag, lägga ihop tårta osv.
 
 
Tänka sig att min älskade lillminsting fyllde sjutton år igår? 17 år!?
 
  
 
Åren går ju, minnen dyker upp titt som tätt på Facebook och tänka sig att det rullat nio födelsedagar för Emma sen den här bilden togs hos pappa.
 
 
Jag hälsade även på pappa i morse efter jag lämnat av Emma, tycker det är så fint att ha möjligheten att förnimma honom en stund. Sorgen finns hela tiden närvarande, men fina minnen bevarar jag också ömt i mitt hjärta.
 
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0