Min dag

Jag har jobbat lite, det vill säga, jag har rett ut vissa saker/frågetecken via telefonen med socialtjänsten. 
 
Sen har jag rensat bort lite ogräs som konkurerar med rönnhäcken om vatten, ljus och fukt. Lillkille har hjälpt mig på sitt vis.
Grannbarnen kikade förbi och det här med att klara av det sociala "spelet", att vara en fin kompis, vad ska man lägga sig i som förälder och vad ska barnen själva behöva fixa jobbas det med här hos oss.
En del föräldrar kanske övertänker ibland, andra struntar helt i vad deras barn gör, bara de får chilla en stund. Svårt att ha en IF diagnos i vart fall. Liten kille i stor kropp, missförstås ofta och upplevs störande...
 
 
 
Det händer saker i Ammarnäs. Grabbarna jobbar på efter bästa förmåga. Klabbar och vedämnen samlas ihop och garageväggar målas efter att allt byggmaterial/verktyg städats undan.
Skitgöra kan någon tycka, men alla insatser och allt arbete som vi lägger på vår snart helt färdiga dröm är så mycket mer än ett slit/skitgöra.
Önskade att jag var där med dom.
 
 
 
Alla insatser räknas och jag önskar att vi får till en till gång upp till Ammarnäs innan semesterroadtrip. En gång till då vi kan klyva alla ämnen och stapla in veden i garaget så vi har fin ved till alla vinteraktiviteter.
 
Jag har haft lillkille på kortids i afton/kväll och Emma har chillat med kompis i stan. De har haft picknick, målat med vattenfärg och promenerat till Kyrkholmen där jag och lillkille tillslut hämtade upp dem några timmar senare.
 
 
Imorgon ska det nog komma lite regn, åskovädersregn. Därför har jag och Emma plockat in jordgubbarna ikväll.
 
 
Alltså, jag har svårt att ta in hur fina mina barn är!! Skärmdump från Insta eller Snap, underbara ögonblick jag vill förmedla.
 
 
Jag är så stolt över vart och ett utav mina barn, stolt över hur deras fina personligheter formats, tar plats, ger till andra, fångar upp dagen och hur vi tillsammans krånglat oss igenom de värsta tonårsåren...
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0