Liten insats - stort resultat

Den här värmen gör mig loj, älskar att bara vara i en solstol, gärna i skuggan och göra ingenting.
Dock har jag ju mina sysslor att ta ansvar för, men däremellan hinner jag njuta. Har också orkat med vår trädgård och en stund här, en stund där gör så mycket för helheten.
Idag har jag klippt häcken som är på ladansidan av grusgången.
 
 
Samma med vår gräsmatta, vi lägger inte ner så himla mycket tid på den egentligen i förhållande till resultat. Klipper ofta för att gräset inte ska chockas av att man klipper för mycket på en gång och sen gäller det att vattna den emellanåt.
Liten insats,men stort resultat.
 
När man hållit efter i rabatterna går det fort numer att luckra upp jorden och plocka bort ogräset som ändå dyker upp.
 
Häcken vid ladan har jag inte hunnit med att underhålla, den del jag ändå rensat ogräs i växer bäst. Nu ikväll påbörjade jag att ta bort gräset i den biten av rönnhäcken som fått sämst underhåll.
 
 
Jörgen och våra två tonårspojkar drog upp till Ammarnäs efter lunch, de ska fixa att dra ihop vedämnen på tomten, lasera väggarna i garaget och förbereda för vedstapling därinne.
 
 
Kram.

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Vi behöver klippa våra häckar. Väntar dock på att hyresvärden ska göra det som de skickade ut info om i våras att de skulle göra. Nu är de alldeles för höga och alldeles för breda. Men har de sagt att de ska göra det får de stå fast vid sitt ord tycker jag.

2021-07-14 @ 08:55:25
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0