Semester

Jag har hunnit med mycket under min första semesterdag, min första planerade sommarsemester sen 2017 har äntligen startat.
 
Jag började dagen med att få min andra vaccinationspruta på Folkets park i Skellefteå. Jag och Jörgen hade tider efter varandra. Medans jag inväntade min tid så fick lillkille prova sin sparkcykel i Skateparken.
 
 
Det gick smidigt och fort att ta sprutan sen och ännu inga biverkningar hos mig.
 
 
När vi var färdiga med vaccinationen åkte vi till databutiken och jag investerade i en ny dator som jag nu för första gången bloggar ifrån:).
 
Väl hemma igen hann jag städa toan, stryka gardiner och ta reda på lite tvätt innan vi åt rester till lunch.
 
 
Sen åkte vi till Sjungande och hämtade upp farmor Britt för hon ville hänga med upp till Ammarnäs. Så roligt att få visa henne vår stuga och så roligt att jag också kunde få åka upp i sommar.
Jag, Jörgen, lillkille och Britt ska njuta ett dygn av vår Dröm här, kort och intensivt, men bättre än inget.
Vi har varit till Tjulträsket och tittat.
 
 
Till middag stekte jag lax som jag serverade med min kalla potatissallad.
 
 
Vi har även hunnit med lite vedstapling, eller om jag ska vara sanningsenlig så staplade de andra ved och jag rensade bort grästuvor från vår grusuppfart.
 
 
Vi har lejt en grävmaskin att fixa till på vår tomt och vi har även köpt lite fyllnadsmaterial av en annan tomtägare som vill gräva ur, men jäklar vilken skillnad grävskopan gjort till att börja med.
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0