Jag tycker det är svårt

Vi är hemma sedan igårkväll även jag och lillkille. Känner mig påfylld av allt fint jag får vara med om. Barn, barnbarn, sol, friskluft och lyckliga stunder som blir fina minnen. Livets vagn rullar lättare dessa dagar.
När vi skulle köra hem från isen så såg inte Mikael att jag inte fick mig iväg. Skotern betedde sig inte som den skulle och körde inte framåt när jag gasade.
En annan skoter på isen såg mitt dilemma och kom för att försöka hjälpa mig, men kunde inte lösa mitt problem heller.
 
Efter nästan en halvtimme kom Mikael tillbaka och när jag beskrev problemet så tryckte han nödstoppen tillrätta och skotern blev sig själv igen.
 
 
Idag har det varit en jobbig dag. Jag tycker det är svårt att vara en högkänslig människa när det gäller att handskas med plötsliga förändringar.
Rätt eller fel spelar inte så stor roll här, men det som spelar roll för mig är att jag bär känslan av att få smisk på fingrarna hela tiden för att jag gör fel utan att smiskaren förklarat vad den förväntar sig utav mig.
Jag har haft det där viktiga teamsmötet idag och tårarna trillar just på grund utav att mitt arbetssätt tillsammans med socialtjänsten fungerat så himla fint i sex år men inte riktigt längre gör det.
 
Jag jobbar dag och natt, dag ut och dag in, helg som vardag med att trygga/stötta barn och ungdomar som kommer till mig när livet är turbulent och kaos för dem. Vi vänder ut och in på oss själva i den här familjen för att få dessa barn och ungdomar att trivas hos oss. Jag sliter rätt hårt dygnet runt för en undersköterskelön isch och när det då ska petas i hur vi som familj ska planera och redovisa vad vi gör eller inte gör på helger, lov och våran fritid känns det tungt.
 
Jag har många tankar att sortera, många ekonomiska faktorer att förhålla mig till och räkna på, moraliska tankar och stora funderingar på vad vill jag?
 
Jag gillar att bo och verka i ett demokratiskt samhälle där alla har samma rättigheter och lika värde. Jag ogillar privatisering och betalar gärna skatt för att fördela pengarna så alla har rätt till samma skola, vård och omsorg.
 
Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0