Känslostorm

Jag känner mig utmattad efter en dag i möten, inget negativt egentligen bara mastigt att sitta ner från ett till nästan halv fem.
Vi jourhem får uppgraderade arbetsrutiner med mer tydlighet då vi numer har en enda kontaktperson på Familjehemsenheten att vända oss till. Skönt att den personen är konstant och inte som tidigare att även den personen kunde vara olika vid varje ny placering.
 
Vi fick en hemläxa. Vi ska ta foton på oss själva, vårt hus och berätta lite kort om vem som bor i vår familj, husets regler och annat viktigt. 
Det här materialet ska sen finnas i beredskapens jourväska så eventuell placering kan börja sätta sig in i vart det ska placeras.
 
 
Jag lyckades göra en fin lös håruppsättning imorse, passar ju bra att ta kort då man känner sig lite fin.
 
 
Känns väldigt pirrigt och nervöst nu då vi inte har någon placering och verkligen står på jour och finns tillgängliga ifall behov finns.
 
Lite mer jobbigt för mina känslor blev det nu i kväll då jag fick information om att mamma blivit inlagd.
Men skönt att hon får proffessionell hjälp till att få må bättre snart igen.
 
Hann fynda lite fina saker på Rondellen innan mina möten idag. Fina virknålar och stickor som kanske ska användas till min nya hobby, en prydnad, en skål fick också komma med hem till mig + en virkad duk som även den ska användas till mina ev blivande miniatyrprojekt.
 
 
Ta hand om er, njut av stunden och tänk goda tankar.
 
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0