Höst

Den här dagen, gårdagen för den delen också har blivit sönderhackad och det känns som om man inget får gjort. Suttit mycket i telefon bl.a.
 
På morgonen skjutsade jag ett barn till skolan och handlade lite på vägen tillbaka. Väl hemma så åt jag frunch och kom inte igång med städningen innan det var dags att åka till stan igen. Nu på lillkilles utvecklingssamtal.
Efter det tog vi oss till Kvantum för att köpa mellis, träffade på farmor Britt och Elaine och surrade en liten stund innan en varmkorv inhandlades.
 
Halv tre hämtade vi upp Pontus på skolan och försökte fixa ett bankärende inför 18-årsdagen, men vi hade inte någon legitimation med oss så får väl göra ett nytt försök till veckan.
 
Hemma fick jag trixa med matlagning samtidigt som jag ringde två viktiga samtal.
Direkt efter middagen gick jag ut och klippte gräset, hann inte allt då jag fick telefon igen och då hann mörkret falla.
 
 
Gick in och tog tag i städningen jag egentligen skulle ha hunnit igår. Hann dammsuga klart och städa en toa innan ett barn ville ha skjuts till Byske.
 
Tog med mig ett ljus och tände hos pappa när jag liks var i Byske.
 
 
Idag har vi fått se solen som lyckats tränga igenom molnbanken som tunnats ut äntligen och ikväll kunde vi också se fullmånen.
 
 
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0