Blev påmind

Det blev städning här idag på förmiddagen och när jag tog en paus för att göra sen smoothiefrukost ringde min jourkollega och undrade vart jag var?
Vi hade ju möte med Therese som är vi jourhems hjälp/stödperson. Kastade mig in i bilen och var med på halva mötet i vart fall.
De här träffarna blir så bra för oss jourhem och vi kommer överens om nya rutiner, bättre struktur och bollar utvecklande ideér för hur vi ska bli bättre på det vi gör och få bättre arbetsvillkor bl.a.
 
Eftersom vi stod beredda för att få en placering idag så åkte jag efter mötet på en inköpsrunda för att förverkliga en ideé om hur barnet ska känna sig mer välkommet. Det kom nämligen fram idag att en jourkollega lägger ett välkomstpaket på sängen till varje ny jourplacering och det innehåller alltid ett gosedjur och tandborste, men det kan också finnas en deo, handdukar och duschkit med, lite beroende på ålder.
 
Vi har på sätt och vis erbjudit våra jourbarn samma saker, men inte samlat ihop det på det sättet, förutom nallen/gosedjur som vi inte tänkt på alls vilken fin och viktig funktion den kan ha.
 
Nu blev det inget av den här placeringen jag väntade på, den blåstes av, men nu har jag i vart fall köpt några gosedjur att kunna plocka fram.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0