Att skapa fina minnen

Den här födelsedagshelgen kommer jag inte att glömma i första taget. Den röda tråden är mat - att äta så magen står ut i alla hörn.
 
Vår middag igår var underbar för smaklökarna i en mysig miljö på Sjöbris. En restaurang som är på en båt och uppbyggd runt båten med gångavstånd från Scandic.
 
 
Vi körde egenkomponerad trerättersmeny. Personalen hade lite svårt med att servera rätt tallrik till rätt bord eller plats, men det kändes inte som någon Big deal.
 
Till förrätt valde jag langos på deras vis och Jörgen en toast skagen.
De serverade oss tvärtom.
 
 
Till huvudrätt valde jag tillslut Canneloni och Jörgen valde Röding med picklad kantarell. Kameran eller egentligen jag, hittade inte fokus på min varmrätt.
 
 
Men min mat var supergod - lasagnelik rätt.
 
Efterrätten blev fel också, men helt okej ändå.
 
 
Efter frukost idag gjorde vi några nedslag i några butiker innan vi bilade hemåt. Vi svängde av E4 och besökte mamma och Ulf, hade med oss en julkaktus.
Blev bjudna på tårta och goda smörgåsar med lax eller helgskinka.
 
 
Väl hemma bjöd Lisa på god trerättersmiddag.
 
 
Skönsång och tårta fick avsluta dagens ätande.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0