Prioteringar

Allt handlar om hur vi tänker, det har jag anammat och tillsammans med mina motton så gör det mig till en starkare människa. "Att du kan! Vänd andra kinden till! Välj glädje! Ge inte upp och kämpa!"
 
Jag har fokuserat på min grundhälsa, att finnas där för mina tonåringar, njuta av mina barnbarn, tyvärr blir det mest fokus på de som finns nära...Men det är det som ger mig kraft och mening i mitt liv.
Lite trädgård har även hunnits med.
 
 
Blev så glad att jag fick hjälp med att få bort vissa buskar och växter efter den här sidan på huset och att ett projekt i trädgården är startat.
 
Idag är det min systers födelsedag, knepigt hur man ska tänka i dessa Corona tider eller hur vi nu ska våga prioritera..
Ingen inbjudan, men Hipp, hipp, Hurra fina storasyster på din dag! Det vill jag nog förmedla idag den 22 maj.
 
För mig fullt upp för att få ihop denna dag. Jag åkte till stan tidigt för vissa ärenden som lagning av glasögon, handling utav mat och upphämtning av paket  medans många sov fortfarande...
Gulliga de är mina små som ändå orkade sitta i bilen och vänta medans jag handlade och hämtade ut paket. Dock blev det en gemensam promenad i centrum till halvstängd Vintergata..
 
Hem för att fixa lunch som blev lite senare än vanligt, vinkade hejdå till maken i dörren som då han drog ensamt till stan för hans ärenden...
 
Efter lunchen och bortplockning av den så tog jag emot barnbarnen som ska övernatta här, maken kom hem från sin stadstur och jag fick en timme då jag drog iväg till Byske för fix av present på Hemmafröjd. Därefter åkte jag till Åbyn och lämnade över ett paket och en hälsning till min syster som inte var hemma.
 
 
Älskar att vara med "mina" barn. Men nog är det tufft att vara ensam "mamma" till fyra barn under åtta år och få ihop allas behov under middag och förberedelse för läggning.
 
 
But I did´t! 
 
Yoy Can. End of story!
 
 
 
 
Kram.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0