Blommor

Jag håller mig sysselsatt. Försöker varje dag ha en viss tankeplanering över vad jag bör göra och vill göra under dagen.
 
 
Det som stod uppskrivet i min almanacka idag var en klipptid, annars fritt att planera min tid och jag fyllde snabbt in fler saker.
 
Blev lite onödiga mil då jag rundade Byskeskolan innan jag lämnade lillan i Kåge för att sen ta mig till Byske igen för min klipptid.
 
 
Därefter åkte jag till stan för helghandling och inköp av blommor till pappa. Blev så glad då jag hittade fina exemplar av Lewisia och hoppas att det blir tredje gången gillt att en sådan planta får rota sig ordentligt hos pappa.
 
Åkte hem och packade upp maten, sen kliade det i mina planteringsfingrar och jag beslöt mig för att hinna åka till Byske för att plantera hos pappa innan jag hämtade de små från fritids och förskola.
 
Före, efter och under tiden...
 
 
 
Numera så sörjer jag inte pappa genom att vara ledsen, jag minns honom däremot med värme och vårdar alla fina minnena jag har med honom. Pappa har betytt så mycket för mig, framförallt genom hans okompliserade sätt. <3
 
Har även hunnit pyssla lite med mina miniatyrideér och påbörjat att göra lite oäkta blommor.
 
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0