Vill vara alla till lags

Tänka sig att jag har alltid en släng av dåligt samvete, fast jag vet att jag inte borde ha det...?
 
Jag njuter till fullo av tid tillsammans med mina barnbarn här i Stockholm, fast jag funderade flera vändor på om jag skulle åka.
Vad ska man prioritera? Ammarnäs, barnbarnen, familjen eller mig själv...Vad ska man ta hänsyn till eller inte? Främst i dessa Coronatider.
 
Jag valde ursprungsplanen och vad jag helst ville, fast ursprungsplanen den blev lite ändrad. Egentligen skulle jag sköta barnbarnen i Härjedalsfjällen, men föräldrarna valde att ha barnen i fortsatt karantän här hemma och åka själva till vänners bröllop.
 
Jag fick till mig igår afton att rekomendationerna till folket var att inte resa runt här i Sverige och framförallt inte till eller ifrån Stockholm.
Men jag kan försäkra alla om att jag tvättar mig noga och förhåller mig till alla regler som gäller, enda människor jag träffat på mina mil hitner var en kassör på en OKQ8 och en dryg stoc
kholmstjej på en ICA butik där jag inhandlade lite varor jag "villhöver" för att ta hand om min hälsa.
 
Lisa har jag fått umgås med, men mesta tiden går åt till att vara i nuet och njuta av dockskåpslekar, fotbollsregler och picknick. Att vara i nuet, här och nu. 
 
 
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0