Framsteg i Ammarnäs

I fredags innan middag bilade jag och Jörgen upp till Ammarnäs. Vacker himmel vid solnedgång som jag aldrig kan återskapa rättvist på bild. Vi stannade i Arvidsjaur och åt middag. 
 
 
Väl framme i Ammarnäs blev det städning resten av fredagskvällen och en bra bit in på lördagen. Jag torkade av loftets tak och taken i alla sovrum. Dammsög väggar och golv, torkade fönster och golv. Så skönt att få göra en första storstädning, många fler kommer att behövas innan vi kan börja nyttja vår Dröm.
 
 
Jörgen städade också, satte upp en fläkt och fixade timmerpanel på en liten yta i köket.
 
 
Vi bestämde oss för att äta pizza och se på hockey, bara den första perioden, i skidbackens dalstuga därefter satte vi igång med sängbygge.
 
 
Det är många faktorer man behöver ta hänsyn till och några misstag blev det också på vägen. Men vi är så nöjda över resultatet.
 
 
 
 
Nästa steg blir att bygga in sängarna med kanter, fallskydd och göra stegar. Vi har funderat på vilken färg och material som ska införskaffas, ifall vi ska måla ramarna vita, grå eller svarta.
 
Men nu har vi bestämt oss för att använda samma material som vi har på väggarna då både färg och panel redan finns.
 
 
Strax efter tolv packade vi ihop oss för att åka hem. Tänk att snart är vår Dröm färdig att njutas av.
 
 
Väl hemma skjutsade jag Lisa tillbaks till flygplatsen och vi kramades hejdå. Nästa gång vi ses blir till Påsk, längtar redan.
 
Kram.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0