Känslor av alla de slag

 
Idag smög sig vardagen på med tidig uppstigning för att ta emot mitt minsta barnbarn Freja och skicka iväg sonen till skolan.
De andra barnen börjar om först imorgon med sin skola och förskola och det ska bli så skönt att återgå till rutiner igen. Att få lite tid för återhämtning då man inte behöver vara behövd riktigt heela tiden.
 
Mina öron är trötta på alla ljud, gnäll och för att inte tala om den nya radiostyrda grävmaskinen som gått i ett idag. Haha inte så smart inköp för mitt utmattade/högkänsliga jag.
Tappade mitt tålamod någonstans då leksakerna skulle städas ihop och viljan att hjälpa till inte riktigt fanns hos de små. 
 
Det roligaste idag för oss alla har ändå varit all tid vi fått tjollra och jollra med Freja. Mycket lycka en så liten människa skänker.
 
 
Dagens mindre roliga är det som händer ute i världen mellan USA och Iran samt flygkraschen ingen vet något om varför den skett, bara att många människor har dött.
 
Har också burit en olustiga känsla idag då min kusin delade på Facebook att hon inte hört av sin vuxne son sedan den 4 januari. Sonen reser själv och befinner sig i Dubai. Mina tankar går hela tiden till henne och den oron hon känner.
 
Till middag gjorde jag en soppa på sojafärs och rotfrukter som jag serverade med ostfrallor och en klick youghurt. Gott sa vi alla.
 
 
Kram.
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnKatrin Magnusson

Tack snälla du för omtanken, äntligen har jag fått tag på sonen. ❤️

Svar: Så skönt!
Annica

2020-01-09 @ 10:26:40
URL: http://heltrligttyckerjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0