Fredag

Jag försöker införa en stor förändring i min vardag och det är att vara mer närvarande i nuet och fokusera på det som ger energi och det som får mig att må bra.
Jag har dock inte lyckats helt och fullt ut med det, vilket man kan ha tusen förklaringar och ursäkter till!? Men jag känner att mitt skrivande här på bloggen blir hela tiden "same same but diffrent" och tonen blir oftare att jag klagar och gnäller och ältar om det som är jobbigt än belyser saker och ting i min vardag på ett positivt sätt.
Livet har ju alltid sina "ups and downs" och i den här bloggen får mina "downs" större uppmärksamhet än mina "ups" och då tolkar nog ni läsare mig som gnällig, svag och missanpassad?
Det här är en svår balansgång.
 
Jag vet att jag har många kloka läsare som förstår vad jag vill förmedla och klarar av att sortera in det jag skriver i rätt sammanhang och ta vissa saker med ro och inte upplever mig "to much" eller så...
Men för mig har en persons kommentarer och några andra personers tyckande i andra sammanhang ändå fått mig att fundera ännu lite mer på om jag ska fortsätta blogga?
 
Bomba mig gärna med kommentarer, den här gången får ni vara anonyma när ni skriver vad ni tycker. Ska jag fortsätta blogga? Eller ska jag sluta och stänga ner min blogg?
 
Kram.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej. Jag tycker du ska fortsätta att blogga. Du har ett bra liv och det känns bra för oss som har det sämre att läsa att du också har nåt att klaga på. (Förstå mig rätt nu). Det belyser hur livet kan vara..upp en dag och ner en annan, det viktiga är att vi håller näsan över vattenytan och ser de små guldkorn som finns. Ha en skön helg och tack för att du bloggar.

2020-02-07 @ 22:00:27
Postat av: Elaine

Jag tycker att du ska fortsätta blogga. Tycker att det är intressant att läsa om vad som händer i ditt och din familjs vardag och liv. Sen har alla bättre dagar och sämre dagar så är livet. Sen dom som har klagomål på vad du skriver om behöver ju inte läsa bloggen det är ju ett val man gör. Så lyssna inte på dom. Massor av kramar Elaine

2020-02-07 @ 22:04:17
Postat av: AnnKatrin Magnusson

Håller med föregående talare, fortsätt gärna blogga. Du är en inspirerande människa ♥️. Upplever inte din blogg som att du klagar utan du är en förebild för mig ♥️. Kram!

2020-02-08 @ 07:45:17
URL: http://heltrligttyckerjag.blogg.se/
Postat av: Svärdotter

Tycker självklart du ska fortsätta blogga. ❤️

2020-02-08 @ 08:31:54
Postat av: Anki

Fortsätt blogga jag tycker du är stark som kan lämna ut dina personliga tankar om erat liv. ❤️🤗😘

2020-02-08 @ 16:42:55
Postat av: Maria Andersson

Jag älskar att läsa din blogg, den ger mig mycket kloka idéer, som jag kan använda i min vardag. Hoppas att du fortsätter att blogga. Kram

2020-02-08 @ 17:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0