Måndag och vi startar upp med rutiner efter sommarledigt

Oj vilken dag jag haft, semestern är definitivt slut.
 
Båda småttingarna har börjat om fritids och förskola idag, guben har bilat söderut till sin jobbstartskonferance och tonåringarna försöker ta tag i att vända sitt dygn till verkligheten.
Lillan har gått upp en avdelning på sin förskola, lilleman skolas in på ett nytt fritids och en ny skola, vilket båda fixade med bravur.
 
Flera telefonsamtal för att fixa med skolsjuts och färdtjänst, lagt in schema på appen, fixat lite inför planerad Ammarnäshelg genom att köpa mer svart lasyr till mitt DIY-projekt.
Blev dock lite ledsen/besviken över att då vi skulle få till en bygghelg i Ammarnäs då ställs den in....
 
Andas, inte lägga in några värderingar i hjärnan...
 
Jag och Jörgen kommer dock att åka upp ändå. Finns massa pinnstolar att skruva ihop, en säng att packa upp, kanske bygga stege och sängram. Måla mitt DIY-projekt, packa upp inköpta kaffemuggar, toahink och annat lullull vi kan fixa.
 
Stockholmsresan blev så bra för oss, den kompletterade vår semester och vår sommar på rätt sätt. Vi körde upp igår och lämnade Täby 10.35 typ.  
Åt på MAX drive-in i Gävle och stannde nästa gång strax efter Sundsvall för att gå på toa och köpa frukt.
 
Vår middag åt vi i Umeå på en pizzeria.
 
 
 
En söt husspindel behövde jag skrika efter hjälp att eliminera.
 
Underbar kvalitetstid med mina döttrar, min son och mina barnbarn. Hann även med att hjälpa LIsa att tapetsera en vägg..
 
 
Idag har jag dessutom förutom inskolning och andra måsten hunnit med att torka många fönster, köpa nya växter och även planterat om dem.
 
 
 
 
 
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0