Förgät mig ej

Tycker inte att jag fått så mycket gjort idag, men något litet arbete här och där har jag fått undan.
 
Började morgonen med att röja ur en kökslåda, sen städa den och omorganisera i den.
 
 
Har även jobbat på med ogräsrensningen i gårdsgruset. Där växer det en liten blomma som jag trott heter Förgät mig ej, men när jag googlade så blev jag tveksam.
 
 
Söt är den i vart fall.
 
På em. meddelade min morbror Per mig att bordet som vi lejt honom att göra var färdigt för avhämtning.
Efter vi lagt barnen packade vi släpen med brännbart kartongskräp för att slänga på soptippen i Byske, men första stoppet blev hos pappa.
Torrt och skräpigt var det hos honom och älgen hade ramlat omkull. Vi vattnade och rensade bort ogräs, barr och vissna blommknoppar.
 
 
Snart dax att göra höstfint där, men ett tag till funkar nog den här planteringen.
 
 
När vi kom till kyrkogården lyste det så rött och fint vid många gravar. När man har köpt gravskötsel så har det i år valts Dahlior, Lobelior och typ Prästkragar.
 
    
 
Röda bolldahlior påminner så fint om pappa, för i många år efter att han och mamma skiljt sig skötte han om Dahliaknölarna som mamma lämnade och de överlevde vinter efter vinter.
 
Men bordet var ju anledningen till vår Byskeresa. Så fint det blev! Tack fina morbror för att du ville hjälpa oss att snickra ihop ett bord efter våra önskemål.
 
 
Jag är så nöjd över de val vi gjort i stugan, bit för bit och snart ligger alla bitar på plats. (Sanning med modifikation, jag vet att det är många byggtimmar kvar ännu.)
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0