Molybden och Kambucha?

Jag läser ofta innehållsförteckningar och är intresserad av vad vår kropp mår bra utav. Lillkille har börjat känna igen de bokstäver som finns i hans namn och då han pekade ut bokstaven R på mjölkpaketet fick jag syn på något som jag aldrig hört eller sett förut, förmodligen missat ordet eller är det något nytt? 
 
 
 
 
Har du hört talas om Molybden tidigare? Jag googlade och lärde mig att Molybden är ett mineral som ingår i kroppens proteiner.
 
Något annat som jag inte hört om förut är drycken Kambucha som egentligen är jäst te. Det var på juntan och Kicki som introducerade den här drycken för mig. Hon hade gjort egen Kambucha som hon bjöd på och berättade om.
 
Man lär så länge man lever! 
 
 
Lär mig mycket just nu om föräldraskap också, psykisk ohälsa och npf diagnoser, även om det inte känns så alltid. Barnen prövar mig men lär mig också mycket då vi försöker förstå varandra. 
Trots att jag känner mig otillräcklig ofta, en dålig mamma ännu oftare och kämpar dagligen med att hålla ihop och inte bryta ihop så vet jag att jag egentligen är bra. Bästa mamman för just mina barn.
Men det är tufft i vår familj nu med många möten, samtal och strategier..
 
 
Är så glad att jag unnade mig och skapade den här vardagspausen som min  Cypernresa kommer att bli, en väldigt välbehövd paus där jag ska boosta mig själv med ljus, värme, promenader och mycket vila.
 
Kram.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0