Herregud, känslor, tips och vurpor.

Var inte riktigt beredd den här gången att hamna i min grubbelbubbla med känslor överallt. Irriterad, butter, ledsen, nedstämd utan egentlig anledning? Men jag får snabbt anledningar, blir kort mot barnen, lättirriterad mot maken, känner mig därmed skyldig till att sprida negativa känslor.
Går runt här hemma med låg energi och väldigt dåligt samvete över vad jag inte lyckas med..
 
 
   
 
Herregud & co  är så klockren på att beskriva olika tillstånd och känslor med sina fina bilder. Den här bilden beskriver min start på veckan.
 
 
Skönt ändå på något vis att få bekräftelse på varför det blev så här just nu, för det visar sig att min kropp inte riktigt än har gått helt in i klimakteriet då jag haft en mens nyligen.
 
Det visar sig att dottern som blev hemma igen, kan ha samma kroppsliga åkomma som påverkade hennes mående just igår. Mycket krav för henne i skolan nu också.
 
 
Ska snart försöka rycka upp mig, göra lunch till lillan som fastnat i "paddan" och ta tag i lite skafferiröj, samt påbörja storstädning av mitt kök.
 
Hittade ett fint pysseltips på Instagram och tänker nog försöka fixa till en sådan smart ljusstumpbricka.
 
   
 
Igår övningskörde jag med sonen i novembermörkret. Vi fuskade med middagen, det blev mat från Kågegrillen.
 
 
Hann också med att klippa topparna  hos min favoritfrissa Åsa. Blev som vanligt nöjd.
 
 
 
Till sist vill jag be er att vara försiktiga i halkan som råder då kallsnö hamnat på isen. Maken trillade ordentligt i morse. Ingen allvarligare skada dock turligt nog.
 
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0