Fredag

Den här dagen försvann på ett trevligt sätt. Började dagen med att skjutsa tjejerna, en till förskola och den andra till ett möte som började klockan 9.00.
 
 
Jag själv skulle träffa mina jourkollegor klockan 10.00 och tog en promenad för att fördriva min väntetid.
 
 
Det är så roligt och givande att träffa mina jourkollegor även om ämnena stundvis är tragiska, fruktansvärda och "tunga" att avhandla, men vi lyfter också det positiva och pratar om de lyckliga och lyckade sluten på en hel del placeringar. 
 
Åkte upp till Solbackenområdet och besökte bla Rusta och Willys, det tog längre tid än jag tänkt och innan barn var hämtade, maten inpackad var det dax för att laga middag och ge grabbarna som drog till Ammarnäs en hejdåkram.
Mitt tänk om att hinna göra en snabbstädning på eftermiddagen blev det inget utav och ännu har jag inte tagit tag i det. Tror jag gör det i morgon direkt på morgonen innan Rue kommer.
Maria behöver barnvaktshjälp (Mikael behövs i Ammarnäs och jag lånar gärna mina barnbarn) för att kunna finslipa sin C uppsats som snart ska lämnas in.
 
Middagen blev enkel,men ändå med godkända livsmedel för min blodgrupp. Rotsaksstrips och kycklingkorv.
 
 
Igår var också en sådan där dag då allt gick i ett och det jag tänkt göra här hemma fick skjutas fram. Torkade av rumsfönstren och bytte till vintrigare gardiner först efter middagen.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0