Dusch och knytnävsslag i magen

Emma behövde skjuts till skolan idag så då passade jag på med lite ärenden.
 
Först åkte jag förbi pappa för att vattna och då blev jag en anings blöt. Hade med mig en egen flaska med vatten för jag visste inte om kyrkogården hade fått igång sitt sommarvatten ännu men det hade de.
Kranen stod på och spolade för fullt så jag tänkte vrida av den men då lossnade hela kranen och jag blev duschad.
 
 
Hade nyss pratat i telefon och fått höra saker som jag tog åt mig av som ett knytnävsslag i magen och tårarna fick trilla hos pappa. 
 
Varför har vissa personer ett så stort behov av att tala om för andra vad de ska göra eller inte göra? Ifrågasätta vad jag inte gjort istället för att bara säga tack till det jag gjorde?
Ringer jag så svaras det inte och sms jag så ifrågasätts det varför jag inte ringer?
 
Nåja, sen försökte jag borsta av mig de negativa känslorna och fånga nuet.
 
 
Åkte sen på Hemmafröjd, fast de hade stängt och öppnade inte förrän 11.00, gick då in på ICA och köpte en liten blomma och ett grattiskort till min syster. 
Rullade till Åbyn och levererade en toabal till min bror, knackade sen på hos syrran men inget liv där. Ställde blomman på bron. Grattis storasyster!
 
 
Kom åter till Byske lagomt tills Hemmafröjd skulle öppna men ingen var där. Ringde och fick besked att hon var lite försenad men skulle vara framme strax,
hon sa sig vara tidsoptimist och hade bakat bullar på morgonen som tog längre tid än hon trott. Som extra förlåt bjöd hon mig på en bulle. Mums!
 
 
Jag köpte också en vaxduk till vårat bord som står på altanen.
 
 
Nu är det bara tre dagar kvar innan vi reser till Bulgarien och förberedelserna är i full gång. Barn som ska klippas, väskor som skall packas, listor bockas av och positivt pirr i magen.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0