Vad gjorde vi i Stockholm

Vi landade vid halv nio på fredagkväll och blev upphämtade utav Lisa. När vi kom fram till Johanna och Erik blev det lite snack innan vi bäddade ner oss i gästrummet jag och Emma.
 
Lördag var vi en sväng till Täby centrum för inhandling av födelsedagspresent till Eltons kompis.
 
 
Därföre hade vi hunnit med frukost, lunch och mysigt umgänge med barnbarnen. Johanna förberedde middagen och hann mysvila sen en stund innan vi åkte.
 
 
Efter Täby centrum åkte vi hem och laddade om innan kalas på Leos för Elton, men jag, Alma och Johanna hängde på. Kalaset varade till drygt fem.
 
 
Middagen Johanna hade förberett innan vi åkte var Kebablimpa som smakade underbart sen då vi kom hem hungriga från Leos.
 
 
Vårat lördagsgotterbord senare gick inte heller av för hackor. Johanna har en fantastisk förmåga att duka fram och lägga upp så fint.
 
 
Jag tog sovmorgon på söndag till nio drygt sen lekte jag rollekar med Alma uppe på hennes rum. Vi lekte med Greta gris figurerna.
 
 
 
 
Sen gömde vi oss för vargen i hallgarderoben...
 
 
Jag hann även med att vila en timme och lyssna på ljudbok innan jag snabbt gjorde mig klar och vi åkte till ett till kalas, nämligen Johanna och Lisas brors kalas.
 
 
 
Monica hade fixat ett helt bord fullt av god plockmat. Vilket jobb hon lagt ner på den planeringen.
 
 
 
Vi spelade också Trivial pursuit...
 
 
Tårta serverades tillsammans med grattissång..
 
 
Sen skjutsade Emma och Lisa mig till Arlanda och vi kramades hejdå.
 
Kram.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0