Två dagar till

Förutom städ, plock och tvätt som hopats sig när jag var sjuk och som jag nu kämpar på med, har jag lyckats röra ihop tre olika lågkolhydrat rätter som gav mig flera matlådor för att underlätta för mig att följa mitt kostschema.
Currykyckling med wookade grönsaker, vegetarisk paj och en grön curry med köttbullar.
 
     
 
Avslutade gårdagen med junta, (tack Emma för att du fanns hemma ifall de små skulle vakna), vi surrade på om det mesta och lycka var ett av alla ämnen vi lyfte.
 
Det påstås att om din vinst är pengar att ge bort till valfri person gör det dig lyckligare än då din vinst är pengar att spendera på dig själv.
Det känns faktiskt som den forskningen stämmer bra. Jag stötte på en filmsnutt på Youtube som påstod något liknande, nämligen att om du är snäll med dina medmänniskor och hjälper dem att bli lyckliga så har du även gjort din egen lycka. 
Jag brukar i vart fall tycka att det är roligare att ge än att få..
 
Idag har jag tvättat, renbäddat och dammtorkat och i afton hjälpte ungdomarna mig att få ihop logistiken som ensam förälder.
Fritids hade nämligen show på folkan i afton och det började 17.30. Pontus höll koll på de små vid middagsbordet medans jag hämtade Emma i Byske, sen hängde båda mina tonåringar med på folkan och hjälpte till med de små. Det är så fint att se hur omtänksamma de båda är med sina extra "småsyskon".
 
 
Det blev sent för småttingarna då vi var hemma och isäng först efter 20.00, men kul hade dom.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0