Summering av 2018 januari - juni

2018 har varit kämpig på många sätt och vi har haft det övermäktigt jobbigt ibland, men tänker att mestadels lyfta allt det roliga och lagomt kämpiga vardagsslitet i det här inlägget blir bättre än att skriva om det jobbiga.
Man kan sammanfatta året med Ammarnäsbygge, Rue och hur jag lyckats må bättre genom att välja att styra mina tankar till det positiva.
 
Tråkigt att jag behövde blockera och stänga ute en fin människa från mina sociala medier, tråkigt att hen ändå utövar maktmetoder och fortsätter såra. Spelar liksom ingen roll hur trevlig man försöker vara med hen då hen bara ältar och är arg...
 
Januari: Jag förändrar min kost och lyckas med att gå ner 15 kilo i början av året med hjälp utav Ulrika Davidssons Kickstartskurs(varav tio består nästan hela året)
Vi flyttar in ladan på vår gård tillsut med hjälp utav en stor lyftkran och byter ut vår ytterdörr och då tar vi hjälp utav min morbror Pär. 
 
 
Mycket handlade också om att sonen fick sin diagnos och vi som föräldrar fick gå en utbildning.
 
 
Februari: Jag går pridetåg och drar utomlands med Emma. Står tom mestadels i mitt jouruppdrag och är ändå så tacksam att min chef Karin hjälper mig att få vara impulsiv i mina ledighetsansökningar.
 
 
 
 
Mars: Elton och Alma dominerar. De kommer upp och jag besöker dem i Täby.
 
 
 
April: Familjehemsdagar och Jörgen fyller 50 år. Resa igen och lycka med barnbarnen.
 
 
Maj: Vårstäd ute och inne, fixade nya gardiner i sovrummet. Blev inspirerad av Kaj Pollak som på ett så bra sätt beskriver det här med att välja glädje.
Firade morsdag hemma hos oss.
 
 
 
 
Juni: Ammarnäsbygget sätter fart, Jag åker till Stockholm och lämnar liten lånis och besöker johanna. Rue passas, skolavslutning, Emma blir 14 år, byte av varmvattenberedare, midsommarfirande och Skellefteåfestival.
Semesteravlösare till jourkollegor.
 
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0