Allt handlar om hur man tänker på saken

Sysselsatt mig med vardagsjobb som att tvätta och få tvättkorgarna tomma, renbäddat i två sängar och försökt roa lilleman.
 
Det är så fantastiskt skönt för mig att klara av att styra mina tankar till att se på saker mer positivt än negativt. Självklart faller jag fortfarande då det blir för mycket eller då något barn är otacksamt och beter sig som ett offer, eller jag blir allt för osynlig för resten av familjen då de har fullt upp med sina problem.
 
 
Tvätthögen har varit enorm i helgen trots att det var rätt tomt innan Jörgen och Pontus åkte i fredags.
Positivt är ju att tvätten inte låg utspridd då de åkte och att Emma sen valde att rensa i sin walk on closet(golvet) är ju bra för henne att det blev gjort till slut.
 
Bowling och nöjen gjorde att jag effektivt kom igång först idag med att få undan tvättberget, fyllde också på det då jag renbäddade två sängar.
 
Kunde ju bli sur på maken då han fyllde tvättkorgarna innan han åkte och lämnade köket med ugnsformar och långpanna många fler saker som behövde handdiskas, men jag sa bara till mig själv att det är ju roligt att diska och sen se resultatet av rena köksbänkar så kändes det inte så farligt.
 
 
Jag gillar ju att hjälpa till och ta hand om mina barn och då är det så skönt att välja glädje oftast och inte ställa sig under surgubben och mata sin hjärna med negativa tankar.
 
 
För mig är det inte svårare än att jag vill inte leva ett liv som jag behöver fly från hela tiden för att orka leva det.
 
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0