Vitt, vitt och så lite grått

Kan hända att jag blivit lite tokig, men nu har jag köpt på mig massa färg och här ska det målas.
Vi har bestämt oss för att måla alla tak vita, för halltaket blev så pass bra.
Jag har också köpt en mörkt grå färg som jag ska testa att måla över det terrakottafärgade klinkergolvet i hallen. Blir det fort fult får vi väl ta plan A som vi hade först, att byta ut det.
 
 
Jag började med att målartvätta med någon golvrengöring som Home rekomenderade.
Sen började jag stryka på häftgrund.
 
 
Har nu ett helvitt golv i min hall. Hejdå fulfuru och terrakottan.
 
 
Vänliga veckan den här veckan och idag är det alla hjärtans dag. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den? En del hånar mig och säger "perfekta familjen" och "du ska vara så perfekt jämt". I afton blev allt tokfel och det var allt annat än perfekt då en tonåring var på uruselt humör och jag blev fruktansvärt kränkt och kröp ihop i fosterställning och förmådde mig inte till att äta min omsorgsfullt lagade middag.
 
(men tvärtom så kan en människa känna sig så liten, så liten...)
 
Lyckades samla ihop mig så jag kunde skjutsa Emma och hennes kompisar till danskvällen på skolan.
 
Jag har också handlat en kalkfärg som jag ska måla om min lilla grupp i vardagsrummet med. Om det blir bra så kommer jag nog att måla skåpet i vardagsrummet samma färg.
 
 
Igår hade jag tjejkväll här hemma och därföre gjorde vi lite ärenden i stan och åt familjepizza med farmor och Elaine. Jag dukade bordet innan jag åkte, förstod att jag skulle komma hem för sent för att hinna det.
 
 
Har också hunnit med att skotta snö idag, både det som rasat från garagetaket och en gång till altanen så vi kan gå den vägen då hallen är nymålad med den grå färgen, den ska torka i 24 timmar.
 
 
Kramisar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0