Sammanfattning av 2019

Januari var en kall och känslomässigt turbulent månad. Vår lånis tjorvade till slut till allt och massor av skit bubblade fram och ångestfyllda studsbollar hoppade runt i mitt huvud. 
För mig innebar det en frustration när jag gång på gång kastade ut livbojen men han försökte bara halvhjärtat nå den.
Rue fyllde två år.
 
 
Februari då flyttade stor lånis ut och lillan kom tillbaka och fyllde upp min jourplats igen. Jag tog hand om barn och målade hallgolvet och vårt innertak. Grabbarna var i Ammarnäs.
 
 
Mars var jag ordentligt sjuk med 39 graders feber, ont i halsen och kroppen. 2019 har jag haft feber ovanligt många gånger, men det har varit ett slitigt år.
Hann med att åka till Stockholm två gånger, en gång för att lämna Emma som skulle ha prao på Johannas jobb och en gång med ett gäng ungdomar för att gå på konsert med Post Malone.
 
 
April rullade på med att städa och organisera här hemma och under Påsken åkte vi upp några dagar till Ammarnäs.
 
 
Maj vårstädade jag tomten, fixade och förberedde med allt inför vår resa till Bulgarien.
 
 
Juni innebar att fira en student och en femtonåring, jag byggde utekök till de små, fixade i trädgården och hade alla barnbarnen här.
 
 
Juli umgicks jag med min familj och sen målade jag både i Ammarnäs och hos broder. Jag och Maria åkte till IKEA och beställde kök.
 
 
 
 
Augusti la jag klinkergolv i teknikrummet i Ammarnäs, plockade blåbär och åkte ner till Stockholm med barnen.
 
 
September plockade jag bär och fick punktering i lingonskogen, fixade med att uppdatera de smås garderober med vinterkläder och grattade Alma på sin fyraårsdag.
 
 
Oktober blev jag återigen farmor till en liten tös med namnet Freja. Pontus och min bror firades och själv firade jag min födelsedag på Cypern tillsammans med Johanna.
 
 
November var Johannas familj här, golv började att läggas i Ammarnäs, jag la om min kost, firade lillkilles födelsedag och började julpynta.
 
 
December passerade i ett nafs med matlagning, julfix, Ammarnäs och Eltons kalas.
 
Kram.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0